Megnézitek néha a válasz nélküli kérdéseket? Elég sok van.
Meg szoktam nézni, de tényleg nagyon sok olyan közülük, amire lehetetlenség látatlanban válaszolni, vagy ha válaszolnék is, biztos megbántanám a kérdezőt amiatt, hogy vagy olyat kérdez amit naponta más is feltesz 5x vagy egy egyszerű kereséssel meg lehetett volna a választ találni rá.
Szóval véleményem mindig van, csak nem mindig nyilvánítom ki.
igen és néha nagyon sajnálom, mert értelmes kérdés, amire én is szeretnék választ kapni. és nincs rá válasz. Most vagy nem jár ide, aki tudná a választ vagy eltűnnek ezek a kérdések a süllyesztőben.
bezzeg az idióta kérdésekre, adjak tejet a gyereknek, vegyek légzésfigyelőt...stb millió válasz van. Mintha egyébként normális emberek nem is járnának ide, csak egymást anyázni.
Múltkor kérdeztem valakitől, egy hülye kérdésnél mi szükség van erre, és azt mondta, mert kérdés kiírásért is lehet pontot kapni, és kell a pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!