Jön ma a családi pótlék?
Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 08:22
1/12 anonim válasza:
Én már tegnap megkaptam.(utalják)
2/12 anonim válasza:
Nekem is utalják, én is tegnap megkaptam.
3/12 anonim válasza:
A bankosokat hétfőn utalták, aki tegnap nem kapta meg, részükre ma várható. A posta utalás dátuma eltérő volt területenként. A postai átfutási idő miatt a tegnapi utalások, csak holnapra várhatók.
4/12 anonim válasza:
én kb 2hete igényeltem gyest is meg családit is. Mikor kaphatom meg? Bocsi az offért, csak kiírtam most egy kérdést, és nem tehetek fel újat. Köszi
5/12 anonim válasza:
Az utolsónak. Én december 10-én igényeltem a családit és még nem kaptam meg. Az anyaságit azt három hét múlva kaptam, a TGYÁS-t azt a cégem utalta ugyanakkor kaptam, mint a táppénzt.
6/12 anonim válasza:
Én családit kb 6 hónap után kaptam először,igaz visszamenőleg egyszerre az egészet kifizették.
Gyermekágyi segélyt az a munkaadóm intézte,és folyamatosan kaptam,a táppénz után.A gyedemre már 2,5 hónapja várok,de eddig hiába!Remélem minél hamarabb postázzák!
7/12 anonim válasza:
ez komoly???de gondolom nagy városban laksz, mondjuk Bp.-en. Szerintem befolyásolja, ki hol lakik... Én Szekszárdon igényeltem. Ott azt mondták 30nap.
8/12 anonim válasza:
De én nem dolgoztam,tehát akkor a gyest is ők intézik nekem, Miért kell ilyen sokat várni?
9/12 anonim válasza:
nekem 2 hét volt én újpesti vagyok.
10/12 anonim válasza:
én az igényléstől számítva ásfél héten belül megkaptam az egyszeres anyaságit, az igényléstől számított 3 héten belül a családit, és a gyedett is. nekem nem kellett egyikre sem várnom. bp-i vagyok,bár én személyesen intéztem. szerintem azoknak kell többet várni akik postai úton igénylik. vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!