Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyurka névhez milyen kereszt...

Gyurka névhez milyen kereszt név megy? Lány és fiú?

Figyelt kérdés
2011. jan. 22. 20:00
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
György?
2011. jan. 22. 20:12
 2/25 anonim ***** válasza:
Gyurka Ágnes,Gyurka Krisztián...hmmmm,érdekes családnév,de remélem segítettem!!
2011. jan. 22. 20:37
 3/25 A kérdező kommentje:
köszi.
2011. jan. 22. 20:50
 4/25 A kérdező kommentje:
és Viola vagy Olivér?milyen?
2011. jan. 22. 20:51
 5/25 anonim ***** válasza:

Bence, Ferenc, Gergely, Péter, Levente, Benjámin, Dániel, Dominik, Krisztián

Gyöngyi, Kitti, Lili, Tünde, Mercédesz, Beatrix, Bernadett, Bettina, Bianka, Brigitta, Cintia, Diána, Fruzsina, Katalin, Krisztina, Mária, Melinda, Mónika, Nikolett, Noémi, Rebeka, Regina, Renáta, Szabina, Szilvia, Tímea, Zsófia, Dominika, Gabriella, Georgina, Henrietta, Klaudia, Nikoletta, Veronika, Viktória

[link] - ezen az oldalon sok segítséget találsz a névválasztáshoz! Sok boldogságot, jó egészséget, szeretetet kívánok nektek!

U.i.: Nekem - a felsorolt nevek közül - a Levente, a Gyöngyi, Zsófia és a Viktória tetszenek.

2011. jan. 22. 20:52
 6/25 anonim ***** válasza:

Magas, vegyes hangrendű és nem A-val kezdődő neveket választanék, de a K-val kezdődőek sem túl nyerők.

Pl: Levente, Máté, Dániel, Dávid

Enikő, Hedvig, Emília, Lívia

2011. jan. 22. 21:49
 7/25 anonim ***** válasza:
Gyurka Dániel (Gyurta Dániel úszóra asszociálva kicsit:))), Gyurka Olivér az jó, de a Viola furcsa a vezetéknèvhez. Gyurka Lilien pl. Magas magánhangzós nevet választanèk.
2011. jan. 22. 22:26
 8/25 anonim ***** válasza:

Én valami különlegesebbet adnék. Mármint nem a hagyományos neveket, hanem picit másokat:)

Zalán, Zétény, Levente, Benedek, Milán,Botond.

Eszter, Lilien, Csenge, Villő,Léna.

2011. jan. 22. 22:30
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Eszter, Lilien és Benedek nekem is tetszik. :)
2011. jan. 22. 22:35
 10/25 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm.Egy fiam van,ő Viktor.
2011. jan. 23. 16:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!