Keptelen vagyok rendesen ellatni a lanyomat! Mit tehetek?
Hetfon becsipodott a derekam ami kisugarzik az egesz jobb labamba es alig tudok menni.
12 kilo a lanyom es nehezemre esik meg a furdetese is.
Folynak a konnyeim amikor le kell ulnom hozza a foldre jatszani vagy fel kell vennem a foldrol, hogy megetessem.
Mar annyira faj mindenem, hogy este alig tudtam kivenni a kadbol...majdnem elejtettem a fajadalomtol.
Kenem kremmel es kaptam gyogyszert is, de nem javul:(
Jart mar valaki igy?Olyan balfeknek erzem magam....
Szia!
Az én édesanyámmal ugyan ez volt 2 éve.. idegbecsípődés. Járt gyógytornára ezer féle gyógyszert/krémet kipróbáltattak már vele semmi sem működött. Lassan már fél éve szenvedett, neki is kegyetlen fájt, menni se, vagy alig bírt. Aztán egyik nap ismerősünk beajánlotta egy csontkovácshoz. Már az első kezelés után könnyebben mozgott. Még kétszer ment el hozzá, azóta semmi baja, csak ha sokat megy(egész nap) nap végére megint elzsibbad meg fáj neki, de már akkor nem vészesen. Neki csak ez segített. Ja és az ismerőse aki beajánlotta, neki is ez volt a gondja és neki is csak a csontkovács segített. Egy próbát lehet, hogy neked is megér. Tudom, nem a kérdésedre válaszoltam, de remélem azért ezzel is tudtam egy kicsit segíteni és jobbulást és kitartást kívánok Neked!:)
sziasztok
koszonom mindenkinek a segitseget!!
a haziorvos amit adott gyogyszert nem hasznalt, igy elmentem az ugyeletre ahol elkuldtek szakrendelesre es nem becsipodott a derekam hanem ulo ideg gyulladasom van.
Soha nem hallottam meg ilyenrol, de masik gyogyszert kell szednem.Mar kicsit jobb a helyzet es remelem gyorsan helyre jon.
azt hiszem lekileg nehezebb volt mint maga a fajdalom...olyan rossz volt, hogy nem tudtam szinte semmi csinalni
Mar a hazimunkaval is egeszen jol haldok....
Mindenkinek nagyon jo egeszseget kivanok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!