Mennyi most az anyasági segély? Taj kártyát milyen gyorsan küldik ki? Esetleg bemenni érte nem lehet?
Figyelt kérdés
2009. febr. 3. 13:15
1/7 anonim válasza:
Én Tatabányán szültem és ott a kórház intézte a TAJ kártyát. A párom felhívta a MEP-et és megkérdezte nem mehetne be érte. Erre a nő totál felháborodott, hogy mit képzel, majd küldik. Én anyaságit 65 ezer pár száz forintot kaptam.
2/7 anonim válasza:
Ja és majdnem 3 hét volt mire megjött a kártya
3/7 anonim válasza:
Az egyszeri anyasági támogatás mértéke 2009 január 1-től nem változott. A pontos összeg: 64.125 Ft.
A TAJ-ban nem tudok segíteni, nekünk kiküldték. De gondolom ha sürgősen kell Nektek, akkor hívjátok fel a területileg illetékes hivatalt és ott segítenek.
Régen még személyesen kellett bemenni érte, mikor még az első gyerekem született.
4/7 anonim válasza:
A TAJ kártya 2-3 hét kb. Az anyasági támogatás a legkisebb öregségi nyugdíj 225 %-a. Számításaim szerint ez 64.125,. Ft.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.
2009. febr. 3. 13:34
6/7 anonim válasza:
Szia!
Én tavaly szültem, akkor még simán ment az, hogy apuka bement és kb. 20 perc alatt megcsinálták a TAJ kártyáját a gyereknek. Éppen ezért időben tudtuk igényelni a támogatásokat, amiket viszonylag hamar megkaptunk.
7/7 anonim válasza:
Bp, nekünk 6 hét elteltével jött a taj-kártya. Jobb lett volna bemenni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!