Valaki írjon légyszi ritka de szép fiúnevet? (Lány névnek Kendrát gondoltam! )
Figyelt kérdés
2011. jan. 19. 12:39
12/22 anonim válasza:
Kadosa, Káldor, Karion, Karsa.
16/22 anonim válasza:
Nekem ha valaha fiam lesz, akkor Ivánnak fogom nevezni. Nagyon tetszik a név, és szerintem nagyon egyedi és különleges. Biztos, hogy nem lesz 5-6 Iván az óvódai csoportban vagy iskolában.
Ezen kívül nagyon tetszik még: Soma, Simon, Sebestyén, Rudolf, Flórián, Csongor; lánynevek közül pedig: Klára, Kincső, Lili(en/ána), Matild, Rozália, Pan(n)(k)a, Flóra, Felícia.
17/22 anonim válasza:
Kendra mellé illik a Hugh(Hefner)!Persze ez csak egy kihagyhatatlan vicc volt!Elnézést!
Szép fiú név szerintem Benedek,Ágoston,Lukács.
18/22 A kérdező kommentje:
:) Köszi mindenkinek!Nem kimondottan tudom milyen nevet szeretnék!Csak különlegest és ritkát!A Benett szép név!Tetszik!:) Amúgy a vezeték név Nagy!
2011. jan. 20. 20:20
19/22 anonim válasza:
Utolsó vagyok és szintén Nagy vezeték nevű.Kisfiam van és a Benett nekem is tetszik,de sajnos divat nevet csináltak belőle.A kisfiam Benedek lett(a Benett egyik változata)a jelentése ugyanaz ,áldott.Viszont Neked látom jobban tetszenek az angol(szász)eredetű nevek ezért hallgass a szívedre!Boldog babavárást!
20/22 A kérdező kommentje:
Igen,mindenképp jobban tetszik a nem magyar név!Köszönöm!:)
2011. jan. 21. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!