Mi a véleményetek erről a biciklis gyermek ülésől? Illetve ki milyet használ ami bevált? Ha lehet pontos márkát írjatok.
2011. jan. 18. 15:35
1/5 anonim válasza:
Ez teljesen jó, szerintem. A miénk is valami hasonló(bár mindegyik ilyesmi), de a márkájára nem emlékszem.
A miénk 8000 Ft volt.
2/5 anonim válasza:
Miénk is nagyon hasonlít külsőre ehhez. A márkája Hamax Siesta, ez újonnan 30 e körül van, viszont mi használtan (de vadiújonnan, sose használták ugyanis, zacskóban volt blokkal) vettük 10 ezerért :) Nagyon jó, biztonságos, kényelmes.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi mind kettőtöknek....
Valóban a Hamax nagyon drága de ahogy nézem épp csak nem beszél a picikhez....egyébként mindent tud! :)
Igazi profi kis ülés..
2011. jan. 18. 20:53
4/5 anonim válasza:
Nekünk pont ilyen van és imádom. A fiam 5 éves és még mindig belefér kényelmesen és be is tudom kötni. Vannak olyan ülések amelyeket korán kinőnek a gyerekek. A szomszédom például nem tudja belekötni a gyereket mert nem éri be az öv és kb a háta közepéig ér az ülés. Na a hideg is kiráz tőle. Én csak ajánlani tudom.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat....
Úgy néz ki a kiválasztottnál maradunk egyenlőre :)
2011. jan. 20. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!