Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mitől van hogy megint beindult...

Mitől van hogy megint beindult a tejem? Mit csináljak hogy ne fájjanak a melleim?

Figyelt kérdés
Már kb5-6hónapja egyáltalán nem szoptatok,de pár napja elkezdett feszülni mind a két mellem. Ha megnyomom a bimbót jön a tej.
2011. jan. 16. 20:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia,

nem lehet h megint babát vársz?

Nekem ez volt az első jel, h jön a tesó. Mensi előtt kb egy héttel megteltek a melleim, tej is szivárgott belőle. Ahogy számolgattam, azonnal tudtam h itt a tesó, azért volt nagyon meglepő, mert az első baba majdnem lombik lett, 3 évet vártunk rá.

2011. jan. 16. 21:59
 2/3 A kérdező kommentje:

Szia. Köszi a választ.

Terhes biztos hogy nem vagyok. A kislányom még csak 10hónapos,és sajnos nem tudtam sokáig szoptatni. Volt tejem de neki valahogy nem kellett. Elég lusti volt a szopizáshoz,és sokáig csak szenvedtünk.

Eléggé megviselt hogy nem akart cicizni. Most nem értem hogy mi van,mert azóta nem is próbálkoztunk.

2011. jan. 16. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Megemelkedett prolaktinszint okozhat ilyet, ha fennmarad a helyzet, endokrinológussal vizsgáltasd meg a hormonjaidat. Hűtőborogatás csillapítja a kellemetlen feszülést.
2011. jan. 17. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!