Van olyan pelenka, ami olyan, mint a pampers, de hátul is gumis?
Figyelt kérdés
Tudom, 1000 pelenkás kérdés volt már. De én konkrétumra lennék kíváncsi. Eddig 2 pelust használtam. A Liberoval az a bajom, hogy vastag, és hol a kaki, hol a pisi folyt ki. A pampers jobb, mert szeretem, hogy vékony, de ugye hátul nem gumis, és kifolyik a kaki. Ezért keresek olyat, ami vékony, mint a pampers, de hátul is gumis. Létezik ilyen?2009. febr. 1. 10:55
1/5 anonim válasza:
szia, mi a lila tescosat használjuk az hátul is gumis és nem olyan vastag nekünk bevált a kifolyó kaki pisi ellen, és nem is drága!
2/5 anonim válasza:
Olyat sajnos nem tudok írni ami mind a két kritériumnak megfelel, de... A lila tescos gumis és tényleg jó, bár nekünk néha kifolyik belőle a pisi. Vékony pedig a dm-es babylove (de a pampersnél egy fokkal vastagabb), nekünk ez jött be nagyon, hátul nem gumis, de semmi nem folyik ki belőle.
3/5 anonim válasza:
A Huggies ilyen,én azt szeretem a legjobban.Hátul gumis,talán picit vastagabb,mint a Pampers,de kibír 12 órát is.Ez rá is van írva,de valóban így is van,mert a 8 hónapos fiam ebben alszik egész éjszaka.És a kis méretnek is gumis a dereka(4-9 kg)!!!2 gyerekes anyuka
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, lányok! :)
2009. febr. 1. 14:12
5/5 anonim válasza:
Mi is a Huggiest használjuk. Nagyon jó nedvszívó és nem folyik. Egyszer leteszteltem, mert a Bp-i szuper bevásárlóközpontok némelyikében az ember hiába keres normális pelenkázóhelyiséget, nincs ( a Corában pl. a Wc huzatos előterében volt pelenkázólap). A kocsiban meg nem tudtam tisztábatenni a picit, mert télen elég kényelmetlen.Így míg végre találtunk egy normálisat, már 21 órája volt a babán a szerencsére csak pisis pelus! A ruhája sehol sem lett nedves!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!