Adójóváíráshoz milyen a nőgyógyász által adott igazolás? Van valami formanyomtatvány vagy csak egy papír? Minek kell rajta szerepelni?
Harmadik babád lesz?
Mert akkor jár adókedvezmény.
Vagy másmilyen adó dologhoz kell?
Én úgy tudom egy sima igazolás is jó amire azt írja rá a doki,hogy xy ekkor és ekkor betöltötte a 90 napot.Vagyis elmúltál 3 hónapos terhes.
Nekem három gyermekem van amikor a legkisebbel terhes voltam én is kértem a teljes adómentességhez ilyen igazolást a dokitól,mert magzat után is jár.
családi adókedvezmeny jár annak aki terhes és meghaladta a 91. napot.munkahely ad nyomtatványt.kitöltöd leadod.orvostól kell egy igazolás,de azt nem kell leadni csak megörizni hogyha kesöbb kerik.ennyi.ezt a szülés napjáig kapod.kb havi 10000ft kedvezmeny.2011.01.01 töl van.
(bocs ha ekezetekert.)
Darabka papír,akkora,mint a fogászati beutaló.
Rajta van,hogy hány hetes terhes vagy meg a szülés várható ideje.
Én a másodikkal vagyok terhes és úgy tudom igénybe vehetjük,nemcsak a 3.babások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!