Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek jár a max. GYED összeg?...

Kinek jár a max. GYED összeg? Az én fizetésem br.120. 000, - forint, akkor nekem jár vagy sem?

Figyelt kérdés
2009. jan. 30. 08:27
 1/5 anonim ***** válasza:
A gyed összege a jogosultságot megelőző év naptári napi átlag keresetének 70 %-a. A maximális összeg kb. 145.000,- Ft vagy afeletti kereset esetén jár.
2009. jan. 30. 08:39
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
2009. jan. 30. 08:53
 3/5 anonim ***** válasza:
háááát én max. gyedet kapom és a keresetem bruttó 117.400 ft.-volt. tehát te is a maxot kapod majd, ne félj!!!
2009. jan. 30. 09:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves második, egy kicsit megnyugodtam, hogy azért nem lesz olyan hatalmas a kiesés, ha odajutunk.
2009. jan. 30. 10:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a maximum csak egy vonal, hogy az fölött már nem lehet kapni. Az egész attól függ, hogy mennyi volt a fizetésed. Ha a fizetésed összegének a 70% magasabb mint a maximálisan kifizethető gyed, akkor a maximumot kapod, tehát csak annyit jelent, hogy annál többet nem lehet kapni, még ha a 70% több is lenne.
2009. jan. 30. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!