Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha regisztrált munkanélkülin...

Ha regisztrált munkanélkülin vagyok de már nem kapok pénzt tőlük, csak rendszeres szoc.segélyt akkor is kapok támogatásokat?

Figyelt kérdés

Csak mert a munkaügyisek olyasmit mondtak, hogy valamit nem kaphatok, mert rendszeres szociális segélyt kaptam.

Ha a baba megszületik akkor már nem kapok renszeres szoc. segélyt! Akkor miket igényelhetek?

Ráadásul a munkaügyisek a baba születése után már nem tartanak regisztrálva, kitörölnek!

TGYES

GYED

Egyszeri anyaságit

Családi pótlék

GYES

GYET

Ezekre mind jogosult vagyok? Nem értem már az egészet...

Segítsen valaki kérem!!!!

2009. jan. 29. 17:05
 1/2 anonim ***** válasza:

Anyasági, családi pótlék az biztos jár és azt hiszem gyedre leszel jogosult de ezt már nem mondom 100%-ra.Alanyi jogon azt hiszem gyed jár.

Üdv 36 hetes kismama

2009. jan. 29. 17:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok. Rosszul írtam az előbb nem gyedre hanem gyesre leszel jogosult:

"Gyermekgondozási segélyre jogosult a szülő, a nevelőszülő, vagy a gyám, saját háztartásában nevelt gyermeke harmadik életévének betöltéséig.A GYES havi összege megegyezik az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegével. Ez 2008-ban 28.500.- Ft, melyből nyugdíjjárulék címén 9,5 % kerül levonásra, így nettó összege: 25.792.- Ft havonta. Az ellátás időtartama szolgálati időnek minősül."

2009. jan. 29. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!