Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kik vannak többen? Akik minél...

Kik vannak többen? Akik minél hamarabb vissza akarnak menni dolgozni a pici mellett vagy aki a lehető legtovább maradna vele? És miért?

Figyelt kérdés
Itt most nem kényszerről hanem saját vágyról van szó.
2011. jan. 7. 17:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én a lehető legtovább maradnék itthon a lányommal, mert olyan jó vele itthon lenni, nem adnám fel ezt ha nem kellene.
2011. jan. 7. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bár még csak 3 hónapos a pici lányom, most úgy gondolom, én mindig Vele szeretnék lenni...:))) Még azt sem tudom elképzelni,hogy valaha bölcsibe, oviba adom... Persze tudom, hogy kell, meg neki is szüksége lesz rá. Szóval én, ha tehetném, minél tovább itthon maradnék Vele!!!
2011. jan. 7. 17:42
 3/8 anonim ***** válasza:
ha tehetném, soha többet nem mennék vissza. egyrészt imádok a lányommal itthon, másrészt rühellem a munkám.
2011. jan. 7. 19:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Akkor én vagyok a kakukktojás :-)

Nem csak anyagi okból(persze ez is szerves része) szeretnék vissza menni dolgozni.3 évig amúgy se maradhatnék itthon,mert utána elküldenének,amint lehet(szakmai tudásom 3 év alatt a nullára csökkenne,napi szinten változik minden)

De imádom a munkámat,igaz a családomat is,de a vőlegényem ugyan úgy el tudja látni a picit,mint én.

A másik ok pedig: a Vőlegényem jelenleg munkanélküli,így majd a gyest ő fogja igénybe venni,nem én.

De már a baba tervezésekor ezt megbeszéltük,hogy ha a babának is jó így,ahogy gondoltuk,akkor így lesz.

2011. jan. 8. 10:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Én olyan jól érzem magamat itthon a gyerekeimmel, hogy szívem szerint soha többet nem mennék vissza dolgozni.

Pedig szeretem a munkámat és a munkahelyemet egyébként.

2011. jan. 8. 13:09
 6/8 anonim ***** válasza:
2.válaszoló vagyok: azt elfelejtettem említeni, hogy nekem már nincs is munkahelyem, mert szülés után 2 hónappal megszűnt, szóval nem is lesz majd olyan egyszerű, mert a régi munkahelyem nem lesz meg, újat keresni meg gyerekkel... :( Még fogalmam sincs mit fogok csinálni.
2011. jan. 8. 14:21
 7/8 anonim ***** válasza:
2. válaszoló! Én ugyanígy vagyok sajnos, csak engem kirúgtak!
2011. jan. 9. 07:10
 8/8 anonim ***** válasza:
...akkor hasonló cipőnk van...:(( de egyelőre úgyis mi vagyunk a világ legboldogabb emberei, nem? Más most nem számít...
2011. jan. 9. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!