Kik vannak többen? Akik minél hamarabb vissza akarnak menni dolgozni a pici mellett vagy aki a lehető legtovább maradna vele? És miért?
Figyelt kérdés
Itt most nem kényszerről hanem saját vágyról van szó.2011. jan. 7. 17:36
1/8 anonim válasza:
Szia! Én a lehető legtovább maradnék itthon a lányommal, mert olyan jó vele itthon lenni, nem adnám fel ezt ha nem kellene.
2/8 anonim válasza:
Bár még csak 3 hónapos a pici lányom, most úgy gondolom, én mindig Vele szeretnék lenni...:))) Még azt sem tudom elképzelni,hogy valaha bölcsibe, oviba adom... Persze tudom, hogy kell, meg neki is szüksége lesz rá. Szóval én, ha tehetném, minél tovább itthon maradnék Vele!!!
3/8 anonim válasza:
ha tehetném, soha többet nem mennék vissza. egyrészt imádok a lányommal itthon, másrészt rühellem a munkám.
4/8 anonim válasza:
Akkor én vagyok a kakukktojás :-)
Nem csak anyagi okból(persze ez is szerves része) szeretnék vissza menni dolgozni.3 évig amúgy se maradhatnék itthon,mert utána elküldenének,amint lehet(szakmai tudásom 3 év alatt a nullára csökkenne,napi szinten változik minden)
De imádom a munkámat,igaz a családomat is,de a vőlegényem ugyan úgy el tudja látni a picit,mint én.
A másik ok pedig: a Vőlegényem jelenleg munkanélküli,így majd a gyest ő fogja igénybe venni,nem én.
De már a baba tervezésekor ezt megbeszéltük,hogy ha a babának is jó így,ahogy gondoltuk,akkor így lesz.
5/8 anonim válasza:
Én olyan jól érzem magamat itthon a gyerekeimmel, hogy szívem szerint soha többet nem mennék vissza dolgozni.
Pedig szeretem a munkámat és a munkahelyemet egyébként.
6/8 anonim válasza:
2.válaszoló vagyok: azt elfelejtettem említeni, hogy nekem már nincs is munkahelyem, mert szülés után 2 hónappal megszűnt, szóval nem is lesz majd olyan egyszerű, mert a régi munkahelyem nem lesz meg, újat keresni meg gyerekkel... :( Még fogalmam sincs mit fogok csinálni.
7/8 anonim válasza:
2. válaszoló! Én ugyanígy vagyok sajnos, csak engem kirúgtak!
8/8 anonim válasza:
...akkor hasonló cipőnk van...:(( de egyelőre úgyis mi vagyunk a világ legboldogabb emberei, nem? Más most nem számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!