Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi szabit vehetek ki ha...

Mennyi szabit vehetek ki ha megyek vissza dolgozni?

Figyelt kérdés
Idén lejár a gyedem és valószínű megyek vissza dolgozni.Hány napom lehet?34 éves vagyok,4. éve vagyok itthon,kétszer voltam tgyáson ezalatt,három gyerekem van.Érti ezt valaki mert már én nem.
2011. jan. 7. 13:53
 1/6 anonim ***** válasza:

nekem a személyügyön megmondták, nemrég kérdeztem.

a szabi tgyás alatt jár, és a gyed első évére, utána nem

[link]

2011. jan. 7. 14:02
 2/6 anonim ***** válasza:

Betöltötted már a 34-et tavaly, vagy idén fogod? A két tgyás között mennyit voltál gyed-en? Mikor születtek a gyerekek?

HA ezeket megírod, akkor nagyjából ki tudom számolni neked.

2011. jan. 7. 14:07
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen.

idén töltöm a 35-öt,a kislány született 2009.04.23.-án onnan fél év tgyás,majd a kisgyerek 2010.11.10-én született akkor megint 6 hó tgyás.Novemberben jár le a gyed és szeretném tudni,kb mikor kezdek.A három gyerekre én kapom a szabikat.

2011. jan. 8. 15:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát nagyjából kiszámoltam:

2009-re jár neked kb 21 nap (de ez attól is függ, hogy áprilisig mennyit vettél ki, egész évre 28 nap járt)

2010-re 31 nap

2011-re 30 nap (ez attól is függ, hogy novemberben mikor jár le a gyed, egész 2011-re 32 nap jár neked)

Szóval jó sokáig otthon leszel még! :-)

2011. jan. 8. 16:19
 5/6 A kérdező kommentje:
Áprilisig nem vettem ki egyet sem,már előző évben táppénzre mentem.Köszi szépen a válaszodat,ari vagy.
2011. jan. 9. 12:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Ja, ha abban az évben már táppénzen voltál, akkor 28 nap jár, nem 21.
2011. jan. 9. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!