Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Volt már ilyen fájdalom...

Volt már ilyen fájdalom másnál is?

Figyelt kérdés
7 hónapos a kicsi fiam, és már 4 hónapja folyamatosan, rendszeresen menstruálok. Ilyenkor mensi ideje alatt, a falat kaparom kínomban, mert annyira fájnak a varrataim, az egész hüvelyem, a méhem, a gátam stb... Ha ilyenkor nagywc-ni kell, a homlokomon izzadság gördül végig, a szmeimből folyik a köny, mert az annyira fáj, hogy le tudnám törni még a csapot is fájdalmamban...Azt hittem, hogy ez a fájdalom majd múlik idővel, de nem. Hónapról hónapra egyre erősebbek ezek a görcsök, és fájdalmak. Mára már ott tartok, hogy a tampon felhelyezése, és a levétele is komoly fájdalmakkal jár. De ha nem használom ezt és betétet együtt kombinálva rongyá ázom...:( Nagyon erősen vérzek..Nem tudom körül írni azt ami ilyenkor velem van. Orvosom csak 1 hónap múlva tud fogadni. Az, hogy a férjemmel szexuálisan együtt legyek sem megy, mert nagyon fáj a hüvelyem...Ma már 4 cataflámot is b4e kellett vennem, mert nem bírok a fájdalommal, de feküdni sem fekhetek napokig 2 gyerek mellől. Annó, nem voltak ilyen fájdalmaim soha sem. Észre sem vettem a menstruációt sem.
2011. jan. 7. 13:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Fájdalomcsillapításra alkalmas gyógynövények:cickafark,citromfű,kakukkfű,libapimpó,pásztortáska,kamillavirág,zsályalevél. Akár külön-külön, akár keverékként fogyasztva.Naponta 3x1-1 csészényi teát fogyassz belőle. Segít a görcsös fájdalomcsillapításban. A has melegítése is jó megoldás.Segítség lehet egy kellemes, megnyugtató hasmasszázs is.
2011. jan. 7. 13:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Túl erős vérzésnél ki kell zárni a szervi problémát, tehát orvos lásson mindenképp.
2011. jan. 7. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is szörnyen erős lett a vérzésem a 2. gyerek után, volt olyan, hogy a super tampon még 2 órát sem bírt ki és a kocsiból kiszállva szó szerint elöltött a vér :(

És a fájdalom is rettenetes volt, bár nekem mindig is fájt, de ez olyan érzés volt, mintha a gáttájékom szét akart volna repedni. Nem bírtam állni 10 percnél tovább és a derekam is majd leszakadt, mellé meg a méhem majdnem ugyanúgy görcsölt, mint a vajúdás során.

Nem akartam tablettát szedni, de a dokim azt tanácsolta, mert a spiráltól lehetne még erősebb is (bár akkor szerintem már elvéreztem volna :))

Úgyhogy most kezdtem a 3. levéllel és végre tök jó volt! Pont tegnap múlt el, 2 napig volt erősebb, de akkor is elég volt a normál tampon ja és a lényeg, hogy egyáltalán nem görcsöltem!

Nem vagyok fogamzásgátló tabletta párti, de ha ez segít, akkor bevállalom :)

2011. jan. 7. 14:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Tegnap néztem a ”Ciki, tini testek”-t (Life Network), ott volt egy lány, akinek hónapok óta nagyon fájt a gátja, kínszenvedés volt a nagydolog, szexuális együttlét kizárva.

Kiderült, hogy túl ”szűkre” varrták a gátsebét. 20 perces műtéttel újra megnyitották és újra varrták neki. Nekem egyből ez jutott eszembe rólad. Bár ez nem magyarázza a túl bőséges vérzésed és a görcsöket (barátnőmnek ”csak” ez volt, neki is a fogamzásgátló segített).

Ha már látott a dokid, mielőbbi gyógyulást!

2011. jan. 7. 15:02
 5/5 A kérdező kommentje:

Igen bejelentkeztem dokihoz, de csak február 11-ére tudott adni időpontot..Szóval, addig még ki kell bírnom valahogy. Régen nekem is elég volt a normál, sőt még a mini tampon is, most meg a szupert is átáztatom 2 óra alatt. Én sem tudok se állni, se ülni. Mindenem fáj..Nagyon ciki, nem panaszkodom, de mára már elviselhetetlen. Kíváncsi vagyok mit tanáccsal majd egy doki. Már felkerestem ma egy homeopátiás doktornőt is, ő is adott tanácsot már...Remélem segítenek a kegyszerek.

Nagyon ciki, de még a tampon kivétele is kés szenvedés, és kínzás, rendesen fogom a majrévasat közben...:(

2011. jan. 7. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!