Lehetek úgy terhes, hogy fogamzásgátlót szedek?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy lehetek úgy terhes, hogy fogamzásgátlót szedek és a havi mensim is megjön? Mert már hallottam ilyet! Ha terhességi tesztet csinálok fogamzásgátló szedése mellett az lehet valamilyen hatással ez eredményre???2011. jan. 6. 12:14
1/10 anonim válasza:
Angliában most igy perel többszáz nő.
Lehetsz de talán 1% esély van rá.
2/10 anonim válasza:
Igen, így is teherbe lehet esni, én is úgy hallottam. Én 4 éve szedem, hála istennek, még nem estem így teherbe:)) 22/L
3/10 anonim válasza:
Külön az első két kérdésedre igen a válasz. Teherbe eshetsz fogamzásgátló mellett (nekem sikerült), és igen, előfordulhat, hogy terhesség mellett vérzésed van. A kettő kombinációjával még nem volt dolgom. Ellenben az biztos, hogy a fogamzásgátló nem befolyásolja a teszt eredményét.
4/10 anonim válasza:
Párom 4. gyerekként így jött össze. Minden hónapban megjött anyósnak, semmi jele nem volt. Aztán elkezdett mocorogni.
5/10 A kérdező kommentje:
Kb mennyi idős korban kezd el mozogni a magzat???
2011. jan. 6. 12:26
6/10 anonim válasza:
A 16. héttől már nagyobb az esély megérezni.
De miért gondolod, hogy terhes vagy? Azért ahogy anyós járt az nem éppen szokványos dolog és vegyük hozzá, hogy 1980-ban nem voltak még olyanok a fogamzásgátlók mint most. Szerintem.
7/10 anonim válasza:
Barátnőm is így fogant meg, pedig az anyja évek óta szedte a bogyót..
8/10 anonim válasza:
Volt osztálytársam így lett terhes a lányával. Fogigátlót szedett, megjött neki. Egyszer csak nem jött meg, elment dokihoz, és már 4 hónapos terhes volt, és furán mocorgást, buborékolást is érzett.
Vegyél egy tesztet, ha ennyire parázol. Az kimutatja.
9/10 anonim válasza:
Nekem is így lett a 2. babám. Csak az 100%, ha nem csinálsz semmit :-D
10/10 anonim válasza:
A világ már bebizonyította, hogy még az sem 100%..... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!