Dr. Várnagy Ákos? Mit gondoltok erről? Lent
Figyelt kérdés
1-2 fórumban olvastam róla, hogy szakmailag isteni, de nem valami emberséges, és meg vagyok döbbenve. Én hozzá járok, és MINDEN téren elégedett vagyok vele. Meddőségi problémámmal kerestem meg, az első perctől kezdve azt éreztem, hogy nem kezel félvállról, mindig kedves és segítőkész volt. Beszélgettünk, viccelődtünk, és soha nem éreztette velem, hogy esetleg nehéz eset lennék, pedig nem vagyok egyszerű. :)
Ráadásul 3 év sikertelenség után a segítségével terhes lettem, és már 4 hónapos a kisfiam.
2011. jan. 6. 10:23
1/1 anonim válasza:
Szia! Csak most olvastam ezt a kérdést. Én is értetlenkedve állok előtte. Először is miért jár hozzá az aki nincs vele minden téren megelégedve. Én is hozzá járok már lassan 4 éve, nála is szültem és semmi gondom nincs vele. Annak lehet vele baja, aki azt várja egy dokitól, hogy kinyalja a seggét már bocsánat. Na én nem ilyen vagyok, sőt örülök ha valaki megmondja a véleményét és észhez térít. Megjegyzem velem is mindig poénkodik szerintem nagyszerű arc, még soha nem bántott meg. Egyébiránt én is nehéz eset vagyok. De akármikor hívtam a terhességem alatt mindig felvette, készséges volt és azonnal (már amennyire tehette) intézkedett még szabiról is bejött ha arról volt szó. Én nagyon "szeretem". Nem is járnék máshoz, pedig ő nem az első dokim már 3-at elfogyasztottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!