Volna kedved barátkozni?
Figyelt kérdés
29 éves anyuka vagyok. Hiányoznak a baráti beszélgetések. Ti nem vagytok így?2011. jan. 2. 13:45
1/18 anonim válasza:
Szia! Én csatlakoznék. 25 éves vagyok. Honnan írsz?
2/18 anonim válasza:
Igen! 31 éves vagyok, két kislányom van, 5éves és 11hós, Sopron.
3/18 anonim válasza:
Szia!
Én is csatlakoznék, 28 éves vagyok, egy 18 hetes kisfiú anyukája.
4/18 anonim válasza:
Én is 29 éves vagyok, vagyis leszek 2 hónap múlva. A kislányom 20 hónapos. Szívesen barátkoznék.
5/18 anonim válasza:
Alapíthatnál egy klubot, mondjuk a hoxán. Ott találkozhatnánk.
6/18 anonim válasza:
Igen.
32 vagyok, 2 kisgyerekkel, mégis egyedül érzem magam, hiányzik a társaság, baráti csevely.
Valami zárt fórum? Vagy mire gondoltál, hol tudnánk ismerkedni, barátkozni?
7/18 anonim válasza:
Szia.
29éves vagyok, február 16 ra vagyunk kiírva. Első baba, de úgyérzem szükségem lesz gyerekes anyukák barátságára. Csatlakozok, de hogyan tudjuk ezt megoldani. Budapest XI.ker.
8/18 anonim válasza:
Én is csatlakoznék. 24 éves vagyok egy 4 és 1 éves fiukák anyukája. Sokszor jó lenne beszélgetni valakikkel. Föleg mikor apuka sokat dolgozik.
9/18 anonim válasza:
23 éves vagyok.Kislányom és kisfiam van.
Ha nem gond csatlakoznék én is.
Heves megyéből irok.
10/18 anonim válasza:
Első vagyok! Fejér megyéből írok, elfelejtettem írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!