Akinek 2 (vagy több) gyermeke van, a nagyobb óvodás, a pici újszülött, hogyan viszi a nagyobbat oviba?
Szia!
A 2.gyerekem novemberi,az első 2 hétben itthon volt a tesó,utána mentünk reggel,délután a babával vele,érte.
Apa reggel 6-tól este 6-ig dolgozik,segítségünk nincs,azt sem akartam,hogy a bátyus megutálja a picit,hogy miatta nem járhat oviba,mert szeret ott lenni.
Soha nem volt problémánk a pici miatt.
Hamar beállt a napirendünk,reggel etetés után indultunk az oviba,amíg én etettem,addig tesó elkészült
Nekem is nov-ben született a kicsi.
A párom 2 napot volt itthon és 2 hétig 1 órával később ment melózni reggel, így ő hordta a nagyot az oviba.
Utána a kicsivel jártunk, max. 1/4 9-kor kellett indulni, így ha a kicsi aludt volna még, akkor is 1/2 8 körül felébresztettem, mert szopizott és mire még felöltöztünk, kellett hozzá fél óra. A nagy addig mesét nézett.
Elég zűrös volt az eleje, mert a kocsiban azonnal elaludt a kicsi, nehéz volt valami napirendet kialakítani, de végül belejöttünk, csak a nagy meg elég sűrűn volt beteg, olyankor meg borult minden :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!