Lehet valahol matracot szabatni? (100éves bölcsőbe kéne) Mivel lehet, érdemes átfesteni a fát, lazur lehet?
Mi itt vettük a gyermek heverőre való matracot. 2 nap alatt méretrevágva, huzattal együtt házhozszállították.
Köszönöm a válaszokat.
Festeni nem szaki fogja, mivel teljesen sima négy oldal, és elég sokszor festettem már bútort is. Mondjuk baba bölcsőt még nem, és nekik nem tudom mivel lehet.
Jól megcsiszolod, vagy hőpisztollyal leégeted festéket és átfested.
Az a legjobb,legszebb amit magad csinálsz, ezt tapasztalatból m onodm, sajnos.
Mi az ajtók festését is magunk csináltuk, nincs megfoljva és olyan, amit akartunk
15:00
ha natúr színűt akarsz, elég csak lelakkkozni, vannak szép selymfényű lakkok, vízel hígithatók
én idén májusban vágattam szivacsot egy közel 80éves bölcsőbe.itt Győrben egy bababoltban(és azon kívül esetleg kárpitos/bútorboltban)a festést a festő apukám csinálta.igaz megszenvedett vele,mert elég sok nem odaillő réteg is került rá az évek alatt,de "leégette" róla és befestette,és külön kívánságomra mintát is tett rá :-)
itt a kép
utolsó vagyok:
nem tudom miért nem mutatja meg a képet...ha érdekel írj,és elküldöm privát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!