Kb mennyit tudtok félretenni egy két éves mellett egy hónapban? Mennyi pénzből tartjátok el a három tagú családot? és még annyi hogy házban vagy lakásban éltek?
Figyelt kérdés
én azt veszem észre hogy feléljük a pénzünket, van hitelünk, a fűtés ilyenkor min.40ezer. stb2010. dec. 27. 13:39
11/20 anonim válasza:
Ez egy tipikus magyar kérdés.Vajon miből? A férjem a bűnös:Megépített két gyárat a maga által szabadalmaztatott technológiával,van néhány világszabadalma,elismert ember külföldön,kétszáz embernek ad biztos munkát,havi nettó 200000 ft-os fizetéssel.Ja, és ha már a rosszindulat kijött belőled:Ez csak az a pénz,amit ő hoz haza,az ikrek után még én is kapok havi 120 ezret,add még hozzá a nyolcszázhoz.Vagy ezt is sajnálod?Az év végi prémiumját már le se merem írni.Nem mindenki csal,lop,csakazért mert jól él,sokszor van tudás és munka is mögötte,amit persze sokan nem látnak.
12/20 anonim válasza:
Az utolsó válaszadó szerintem nagyon nagyképű. Élvezed hogyha irígykednek rád?
13/20 A kérdező kommentje:
ezért sem reagáltam le az utsó választ, mert én jóindulatúan kérdeztem hátha kapok egy jó ötletet, de ha őneki az első gondolata, hogy én rosszat gondolok róla, akkor vajon ő milyen ember? ... ez ma Magyarország...
2011. jan. 8. 10:19
14/20 anonim válasza:
Elnézést kérek a feleségem nevében,csak rossz napja volt,nem szokásom nagyképűsködni,se neki,csak kicsit ingerülten válaszolta meg a kérdező második kérdését,amit neki címzett,hogy vajon miből.Sok olyan ember van,akik csak piszkálják azért,mert jó helyre került,és ez hosszú távon azért idegesítő.Amúgy elsőre csak a kérdésre felelt,mint bárki.Ha pedig mást is bánt,hogy van olyan ember,aki tudással,munkával sokra viszi,azzal nem tudok én sem mit kezdeni.Ezzel be is fejezve ezen oldal.
15/20 anonim válasza:
Most akkor te van a férj, vagy a feleség?
Egyszer azt írod: " A férjem a bűnös (...)"
Most meg ezt: "Elnézést kérek a feleségem nevében (...)"
16/20 anonim válasza:
Ugyanazon regisztrációt használjuk mindketten,csak én(férj)más oldalakon szoktam írogatni.Csak meg szokta mutatni hogy hová mit írt be,és ezért reagáltam rá most kivételesen.Egyébként számodra ez miért lényeges?Most is ő szólt,hogy jött egy kérdés.A továbbiakban már nincs több válasz,el lehet minket felejteni,mindenki foglalkozzon a saját dolgával.Vagy ennyire ráér mindenki?
17/20 A kérdező kommentje:
nagyon kedves emberek lehetnek ha 39% az értékelésük:-) ennyi. nem kell velük foglalkozni
2011. jan. 10. 13:12
18/20 anonim válasza:
Ahogy veled sem.A százalék azt jelenti,hogy más a véleményem bizonyos dolgokról.Ez nem azt jelenti hogy rossz,csak más.Remélem érthető voltam.
19/20 A kérdező kommentje:
nem azt mondtad hogy nincs több válaszod ennek az oldalnak? ehhez képest elég aktívan olvasod.. :-) röhejes vagy:-)
2011. jan. 10. 14:41
20/20 anonim válasza:
Mindíg úgy tervezem pedig,de valahogy mindíg kiváncsi vagyok milyen szánalmas lesz a következő reakció.Meg szeretek nevetni is,ez meg arra nagyon jó.Egy röhejes ember szeret nevetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!