Szerintetek milyen név ez: Amanda Zoé?
Figyelt kérdés
Ha lányom születik, ezt a nevet választanám neki.2010. dec. 25. 10:13
2/11 anonim válasza:
Nekem nagyon kisebbséginek hangzik. Még a Zoé magában elmegy, de így sztm borzasztóan cigányos.
3/11 anonim válasza:
Nekem sem tetszik :(
Viszont a te babád lesz, legyen ez a neve, ne hallgass más véleményére.
4/11 anonim válasza:
Sajnos nekem sem tetszik. Külön-külön sem, így egymás mellett meg főleg nem tetszenek.
De biztos nem haragszol meg, hiszen nem nekünk kell tetszenie.
6/11 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, de te attól még nyugodt szívvel adhatod a lányodnak ezt a két nevet.
7/11 anonim válasza:
Nem tetszik, szerintem is erőltetett párosítás. De add nyugodtan, nekünk nincs beleszólásunk.
8/11 anonim válasza:
A lányod nem attól lesz egyedi, hogy két ilyen eröltetett nevet sózol rá. Én nem mondom, hogy add nyugodtan, mert borzongató igy együtt a kettő:(
10/11 anonim válasza:
Bocs nekünk a kutyánkat hívják Zoénak, de imádom. 2 éves boxer ha érdekel, itt a környéken az összes szomszédhoz betörtek már, csak hozzánk nem.
Az AManda névről meg egy volt sulitársam jut eszembe...és sajnos nem pozitív értelemben...vallotta a "fűben fában van orvosság" elvet ha érted.
A Zoé amúgy szép név :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!