Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mikor vittétek gyermeketeket...

Mikor vittétek gyermeketeket először moziba?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 21:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
6 eves volt a lanyom, es a vigyazz, kesz szorf -ot neztuk meg.
2010. dec. 21. 21:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

3,5 éves múlt, mikor elvittük a Shrek 4-re, de alig bírta ki, mondjuk xar is volt.

A Toy Story 3-ra kellett volna mennünk, de arra már nem volt jegy.

Mi akkor voltunk, amikor 500 Ft volt hétvégén a jegy a Westendben, 1500 Ft-ot biztos nem adnék ki úgy, hogy nem is biztos, hogy végigüli...

Vagyis 3x1500 Ft + kukorica + üdítő + utazás, szóval kész anyagi csőd egy mozi :)

2010. dec. 21. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nincs gyerekem, de arra emlékszem hogy engem kb. 4-5 éves koromban vittek el és a Micimackót néztük. Én a hugomat szintén kb. 4-5 évesen vittem el, és a Tarzant néztük.
2010. dec. 21. 22:18
 4/5 anonim ***** válasza:

Ugy tervezem, hogy a fiam negy eves koraban lesz az elso proba.

Most ket eves, elvittem egy egy oras cirkuszi eloadasra, hat nem sok ertelme volt. Tobbet voltunk a szinpad kornyeken, mint az eloadok, merthogy folyamatosan a bohoc biciklijere vadaszott.

El sem merem kepzelni, hogy mi lenne a moziban.

Foleg hogy ot egyaltalan nem erdeklik a mesek, sem teveben, sem konyvben, sem diavetiton.

2010. dec. 22. 09:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a válaszokat! LÁtom, nagy a szórás...:-)
2010. dec. 22. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!