Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A fisher price-s tanuló...

A fisher price-s tanuló kutyán két üzemmód van, hogy lehet átállitani az egyikről a másikra?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 10:36
 1/5 anonim ***** válasza:
igen 2 mód van rajta, sajnos elég érzékeny, így a legkisebb érintésre is átvált, bezzeg a kezén nagyon nehezen érzékeli a nyomást, sokszor még nekem sem megy, nemhogy a fiamnak. A lábán tudod átállítani.
2010. dec. 21. 10:47
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

tényleg nagyon érzékeny, pont most éjjel majdnem kihajítottam az udvarra. épp szundítok a tv mellett a nappaliban, kutyus a járókában ül, és egyszer csak elkezd zenélni. nyuilván a szellemek is játszanak vele:) borzalom az érzékenysége.

de így van a lábán tudod, ha egyszer megnyomos jön a tanuljunk, aztán ha mégegyszer játsszunk vagy mi, harmadjára meg pápá.

2010. dec. 21. 10:50
 3/5 A kérdező kommentje:
És hol énekli az icipici pókot meg a többi mondókát?Mit kell megnyomni?
2010. dec. 21. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
A lábán kell váltogatni, amint már leírták előttem. Aztán megnyomni (akár többször is) a fülét, hasát, kezét és jönnek a mondókák, énekek.
2010. dec. 21. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia

A bekapcsolós (bal) lábát ha 1x megnyomod,akkor bekapcsol az egyik mód: "Tanuljunk"

Itt vannak a tanulással kapcsolatos dalok,mondókák. Szineket,számokat,testrészeket stb tanítja.

Ha mégegyszer megnyomod a bekapcsolós (bal) lábát,akkor pedig átvált "Énekeljünk és játszunk" módba.

Itt pedig ahogy mondja is énekeket tanít.

Ha harmadszor is megnyomod a bal lábát,akkor pedig kikapcsol.

Kicsit rendszertelennek tűnik,de kitapasztalható és megszokható.

Éjszakára legyen kikapcsolva,mert minket is felkeltett már párszor!

2010. dec. 21. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!