Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egy babysitter óradíja magasab...

Egy babysitter óradíja magasabb legyen mint egy magán bölcsié?

Figyelt kérdés

Ugyan annyi óradíjat fogok kapni egy fél éves gyerek felvigyázásáért, mint amennyit a magán bölcsődében fizettek a szülők!

Bolond voltam, hogy csak ennyit kértem, többet kellett volna? Akkor is meg adták volna az összeget, ha egy picivel többet kérek?

Mint szülők és gyakorló babysitterek mi a véleményetek?

2009. jan. 22. 22:45
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi az az annyi azt nem írtad.Azt hogy bolond lenél nem hinném ha az az összeg neked megfelel akkor jó.Többet nem biztos hogy fizetnének annak tudatában hogy az m.bölcsiben is ennyi lehet inkább kerestek volna mást.
2009. jan. 23. 06:57
 2/8 A kérdező kommentje:

500 Ft/h.

De ilyen alapon kicsit keveslem, mert a magán bölcsiben nem egy gyerkőccel foglalkozik egy ember és nem a megszokott, családi környezetben van, nem mindent úgy csinálnak a bölcsődében mint az anyuka otthon és nem viszik sétálni kocsiban pl.

Ezért sztem lehetett volna vmivel többet kérni, így utólag persze már könnyű okosnak lenni!:D

Te mit gondolsz erről?

2009. jan. 23. 08:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát az valóban kevés egy kicsit.Nálunk a m bölcsiben egy nap 5000ft az egyikben a másikban 10000ft.Ha úgy érzed ésvan más ne vállald el.
2009. jan. 23. 09:48
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
óóó, én a takarítónőnek fizetek 1000ft/óradíjat, persze én vok a hülye...
2009. jan. 23. 10:48
 5/8 anonim ***** válasza:
En 3 eve is 800-1200Ft-ert vigyaztam gyerkocokre. Orankent.
2009. jan. 23. 18:33
 6/8 A kérdező kommentje:

Akkor azt hiszem alul leszek fizetve!:(

Nagyon!

Már elvállaltam az állást! Mert sajnos ilyen feltételekkel is muszáj volt!

És mit gondoltok arról, ha pár hónap múlva emelést kérek?

2009. jan. 23. 21:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Hat ha ugy erzed...erdemes megprobalni...szerintem probald meg (utolso voltam)
2009. jan. 23. 22:06
 8/8 A kérdező kommentje:

Ok!

Köszi!

Csak az bajom, h eddig akik ilyen ügyben írtak mind 500 Ft körüli összegért dolgoztak!:S

És abból indultam ki, még kezdő vagyok ebben, tapasztalat 0!

Szóval nem volt jó döntés!

De köszi, mindenkinek!

2009. jan. 23. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!