Mi vihet rá egy anyát, hogy megölje újszülött
gyermekét?
Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy 2005-ben egy 19 éves "anya" megölte 18 napos babáját, és most 6 év börtönbüntetést kapott.
2009. jan. 22. 18:11
1/9 anonim válasza:
a 18 napost nem tudom, az már durva, szerintem valami elmebetegség.
egyszer néztem egy ripotot arrol hogy akik eltitkolják a terheséget és megölik vagy megakarják ölni az újszülöttet, micsoda lelki teher van rajtuk, és szinte tudattalan állapotban cselekszenek, és álltalában másnap vagy még aznap maguk jelentkeznek a bünükkel.
érdekes volt a ripot. nem védték ezeket az anyákat, de aki már volt oriási lelki teher alatt az egy kicsit eltudja képzelni miért bodult el az agyuk nekik a 9 hónap alatt.
de 18 napos gyereket 18 napig valamennyire el kellett látnia, mert akkor már a 3-ik napon éhen, szomjan halt volna a baba.
2009. jan. 22. 18:15
2/9 A kérdező kommentje:
Ráadásul ez a kisgyerek a 2. gyerkőc volt, és miután megölte az anyja, szült még egyet. Persze elvették tőle a 2 gyereket.
2009. jan. 22. 18:20
3/9 anonim válasza:
Erről az esetről nem is hallottam. Szomorú, hogy csak 6 évet kapott.
2009. jan. 22. 18:39
4/9 anonim válasza:
Szomorú!Az ilyenek 100évet is kaphatnának!!!!!!!!!!!!!!
2hós kicsilány anyukája!!
2009. jan. 22. 19:23
5/9 anonim válasza:
szomorű dolog :'(
2009. jan. 22. 19:28
6/9 anonim válasza:
6 év?????
Ennyit ér egy védtelen picibaba élete??
Itt a törvényekkel is nagy baj van, az ilyet legalább életfogytiglanra ítélném. Nem érdekel milyen lelkiterhe volt, nincs az a lelkiteher, amivel egy ilyen szörnyű tettet meg lehet magyarázni. Inkább magát kötötte volna fel és a babát hagyta volna életben!
A gyerekgyilkosokat, pedofilokat, molesztálókat egy csomóba gyűjteném és válogatott kínzásokkal kínoznám. Ezekre a tettekre nincs magyarázat, se megbocsájtás!
2009. jan. 22. 20:42
7/9 anonim válasza:
Általában a félelem. Ilyenkor elborul az agyuk, félnek hogy kiderül a titkuk és nem gondolnak bele, mit követnek el. na de egy 18 napos babánál én se éretm, hogy miért történt ez meg. A 6 év nagyon kevés büntetés egy ilyennek. Ha nem kell a gyereke, akkor legalább vinné biztonságos helyre, ezért vannak az inkubátorok kitéve a kórházakban.
2009. jan. 22. 23:39
8/9 anonim válasza:
Biztosan ismeritek a szülés utánni depresszió kifejezést.Világért se akarom védeni az anyukát de sajnos ennek a depinek van olyan mély szakasza amíg általában csak kevesek jutnak el amikor az ember már képes lenne ártani a babának.Na ilyenkor kellene orvoshoz fordúlni de nyilván ez a nő nem tette.Azért azt a környezetet is megnézném ahhol élt mert azért ennek jelei vannak.
2009. jan. 23. 07:21
9/9 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólóhozilyenkor az anya öntudatlan állapotban cselekszik....és ne ítélkezünk senki felett
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!