Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Légzésfigyelő, bébimonitor,...

Légzésfigyelő, bébimonitor, bébiőr, kétsávos, többsávos, valaki segítene?

Figyelt kérdés

Mi a különbség ezek között, ill melyik a legjobb ha a babánk külön szobában alszik már az első naptól? Szerintetek külföldön is ugyanúgy lehet bérelni mint itthon? Előre is köszönöm

27 heteske

2009. jan. 22. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Légzésfigyelő: bölcsőhalál elkerülésére. A többlaposak a jók, bár nekem babára csatolható van. A kiságyba kell tenni, a matrac alá. (kivéve az enyémet)

Ha messzebb van a baba szobája, mképpen olyat válassz, amit meghallasz. Ha nem hangos, akkor olyan típust vegyél, amihez van bébiőr, vagy vegyél külön őrt.

Monitor: hasonlóképpen funkcionál, mint az őr, csak kép is van hozzá (látod a gyereket a Te szobádból).

Biztosan lehet bérelni, de én Mo-on élek, így nem tudom. Bababoltokat lehet megkérdezni ezügyben, vagy a védőnőt (külföldön nem így hívják, ha jól tudom, de van hasonló személy), esetleg a kórházat.

Bébiőr: az a küyü, ami akkor kapcsol be, ha a gyerek memukkan. Adó és vevő része van, van, amelyiken pl van hőmérő is. Általában változó, h hány méterig aktív, a miénk hordozható, elemmel és adapterrel működik.

Sávok: azért jó, mert ha van a közelben másik őr, ha egy sáv volna, bezavarhatna. Így egy másik sáv is van, amire átállhatsz (ha jól tudom). A miénk kétsávos.

2009. jan. 22. 21:25
 2/6 anonim ***** válasza:

Jól megkeveredett a válaszom, nem tudom, h h történhetett, de remélem, így is érthető! :)

ja, és megmukkan akart lenni.

2009. jan. 22. 21:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, érthető!
2009. jan. 22. 21:37
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia,biztosan lehet külhonban is kölcsönözni,bár mi vettünk,mert szeretnénk majd egy másik babát is és így megéri.Angelcare401 est vettünk.Ez légzésfigyelő & bébiőr egyben.Maga a légzésfigyelő 2 lapból áll,ez van a matrac alatt.Hozzá van csatlakoztatva a hálózathoz és a hangot adó kütyüjéhez.Ezen lehet beállítani a bébiőr érzékenységét is.A nálam lévő részen van egy viszonylag nagy kijelző...mutatja a szoba hőmérsékletét,meg azt hogy épp melyik funkció működik,és ezen tudod hangosítani/halkítani azokat a hangokat,amiket a baba hallat.Ezen 8 sáv van ,és volt amikor a kutyát is lehetett benne hallani:-),ugyanis a hatótávolsága 250m.

Szerintem ha már veszel/kölcsönzöl,mindenképp olyat amin bébiőr funkció is van(az én babám is külön szobában alszik).A monitoros elég drága....ez volt 40ezer,az meg ha jól tudom a duplája

Boldog babavárást

2009. jan. 23. 11:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen köszönöm! Nekem csak az a fontos hogy légzésfigyelőt tudjunk szerezni, a bébiőr funkció annyira nem is mert a két szoba szomszédos egymással, vékonyak a falak és elég éberen alszom, úgyhogy szerintem gyorsan felébredek majd minden mukkanásra. És az megoldható hogy itthon béreljek és kivigyem, ha kint nem lehet? Írországba fogunk költözni és ha mi nem is de nagyszülők sűrűbben fognak látogatni minket, vissza tudják hozni.
2009. jan. 23. 11:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Első két válaszoló vagyok ismét.

Sztem megoldható, ha mo-i lakcímmel rendelkező bérli helyetted (pl nagyszülő), senki nem fog elmenni lakásra, h tleg ott van-e a cucc.

2009. jan. 23. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!