Légzésfigyelő, bébimonitor, bébiőr, kétsávos, többsávos, valaki segítene?
Mi a különbség ezek között, ill melyik a legjobb ha a babánk külön szobában alszik már az első naptól? Szerintetek külföldön is ugyanúgy lehet bérelni mint itthon? Előre is köszönöm
27 heteske
Légzésfigyelő: bölcsőhalál elkerülésére. A többlaposak a jók, bár nekem babára csatolható van. A kiságyba kell tenni, a matrac alá. (kivéve az enyémet)
Ha messzebb van a baba szobája, mképpen olyat válassz, amit meghallasz. Ha nem hangos, akkor olyan típust vegyél, amihez van bébiőr, vagy vegyél külön őrt.
Monitor: hasonlóképpen funkcionál, mint az őr, csak kép is van hozzá (látod a gyereket a Te szobádból).
Biztosan lehet bérelni, de én Mo-on élek, így nem tudom. Bababoltokat lehet megkérdezni ezügyben, vagy a védőnőt (külföldön nem így hívják, ha jól tudom, de van hasonló személy), esetleg a kórházat.
Bébiőr: az a küyü, ami akkor kapcsol be, ha a gyerek memukkan. Adó és vevő része van, van, amelyiken pl van hőmérő is. Általában változó, h hány méterig aktív, a miénk hordozható, elemmel és adapterrel működik.
Sávok: azért jó, mert ha van a közelben másik őr, ha egy sáv volna, bezavarhatna. Így egy másik sáv is van, amire átállhatsz (ha jól tudom). A miénk kétsávos.
Jól megkeveredett a válaszom, nem tudom, h h történhetett, de remélem, így is érthető! :)
ja, és megmukkan akart lenni.
Szia,biztosan lehet külhonban is kölcsönözni,bár mi vettünk,mert szeretnénk majd egy másik babát is és így megéri.Angelcare401 est vettünk.Ez légzésfigyelő & bébiőr egyben.Maga a légzésfigyelő 2 lapból áll,ez van a matrac alatt.Hozzá van csatlakoztatva a hálózathoz és a hangot adó kütyüjéhez.Ezen lehet beállítani a bébiőr érzékenységét is.A nálam lévő részen van egy viszonylag nagy kijelző...mutatja a szoba hőmérsékletét,meg azt hogy épp melyik funkció működik,és ezen tudod hangosítani/halkítani azokat a hangokat,amiket a baba hallat.Ezen 8 sáv van ,és volt amikor a kutyát is lehetett benne hallani:-),ugyanis a hatótávolsága 250m.
Szerintem ha már veszel/kölcsönzöl,mindenképp olyat amin bébiőr funkció is van(az én babám is külön szobában alszik).A monitoros elég drága....ez volt 40ezer,az meg ha jól tudom a duplája
Boldog babavárást
Első két válaszoló vagyok ismét.
Sztem megoldható, ha mo-i lakcímmel rendelkező bérli helyetted (pl nagyszülő), senki nem fog elmenni lakásra, h tleg ott van-e a cucc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!