Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hordozókendőről vélemények?

Hordozókendőről vélemények?

Figyelt kérdés

Kinek van? Mikor használjátok? Bevált?

Jó és rossz tapasztalatot is várok róla!

2009. jan. 22. 14:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem hordozókendőm van, hanem kengurum, de nagyon szeretem, mert így nem kell hurcolni azt a nagy babakocsit. Egyszerűbb a kenguru, ha pl boltba kell menni, vagy orvoshoz. Babakocsit én kizárólag sétálásra használom. Babám is szereti a kengurut, egyből elalszik benne.

Gondolom a hordozókendő is ugyanolyan jó, mint a kenguru!

2009. jan. 22. 15:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én azt tanácsolom, hogy mielőtt veszel hordozókendőt (vagy kengurut) próbálj valakitől kölcsönkérni kipróbálni.

A barátnőmnek egyikben sem maradt meg a gyereke, az általuk vásárolt kengurut az én kislányom imádja. Viszont én vettem hordozókendőt (azért mert az újszülött kortól lehet és különböző kötési technikákkal különféle pózban lehet a baba), de azt ki nem állhatja. Lehet, hogy én nem voltam elég kitartó, de én úgy voltam vele, hogy nem akartam erőltetni. Tökéletes nekünk a kenguru is.

2009. jan. 22. 15:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk is kengurunk van. Nagyon praktikus. Amiota megvettuk a kengurut, nem is hasznaljuk a babakocsit. Az en babam nagyon imadja, mindig jokat szunyokal benne.
2009. jan. 22. 15:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én vettem hordozókendőt,de kár volt.Kb.3x volt benne a babám és nem szerette(ahogy előttem írták,lehet,h én sem voltam elég kitartó)Az eredeti csomagolásban a szekrény mélyén van...az elsőnél kengurunk volt,talán azt kellett volna inkább venni.
2009. jan. 22. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi vettünk kendőt és maximálisan meg vagyunk vele elégedve. Bármikor bárhová utaztunk nem kellett babakocsi, mert a kendőben jobban elvolt, mint egyébként. Pár perc elteltével már aludt, mindenhová tudtam magammal vinni.

Most már csupin 9 kg, a sok ruhával még több, már cipeljük a kocsit... :-(

2009. jan. 22. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk is kengurunk volt, én imádtam. A nagy babakcsinkat nem tudtam feltenni a buszra egyedül, így viszont nem volt akadály se busz, se lépcső, se semmi. Vásárolni is így jártam, mert így tudtam bevásárló kocsit fogni, és nem kellett fél kézzel babakocsit tolni, fél kézzel kosarat fogni. De amióta kicsi sportkocsink van már nem használom, mert nehéz volt már benne a gyerek meg ezt a kocsit már könnyű emelni és már a fiam se nagyon marad meg a kenguruban. De akinek nincs autója, annak egy jó kenguru vagy hordozó kendő ér annyit mint egy jó babakocsi, mert nagyon praktikus. De ha lesz mégegy gyerek, akkor lehet kipróbálom a kendőt is, de már újszülött korában szoktatni fogom hozzá, hogy ne legyen gond, hogy nem szereti.
2009. jan. 22. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!