Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol tudnék az internetről...

Hol tudnék az internetről fényképet előhívni akciósan, de jó minőségű legyen?

Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 23:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Én a DM-nél szoktam. Most van akciójuk, 19 Ft/kép, 100 dbtól. Fel szoktam még használni hozzá a kuponokat, így 9-10 Ft-ra jön ki darabja. A minőséggel kb. 90 %-ban vagyok megelégedve. A többi kép széléről néhány mm hiányzik, ami valamelyiknél sajnos számít is. Mindenesetre ennél olcsóbban biztosan nem úsznám meg.
2010. dec. 18. 00:14
 2/7 anonim ***** válasza:
Ahhoz hogy jó minőségű képeket kapj neked jó fájlokat kell leadni nem gondolod? Jobbat nem tudsz kapni mint amit te beadtál.
2010. dec. 18. 00:45
 3/7 A kérdező kommentje:

Nyilván jó minőségű lesz amit feltöltök, de itt elsősorban arra gondolok, hogy a kép mérete megfelelő, nem fog hiányozni róla pár mili stb.

Neked kedves első válaszoló köszönöm!

2010. dec. 18. 09:19
 4/7 anonim ***** válasza:
én a tennofotótól szoktam.most van akciójuk is,nézd meg az oldalukat.
2010. dec. 18. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:

DM

Én mindig ott hívatok elő, a programjuk pedig kijelzi ha a kép nem megfelelő méretű/minőségű. A végeredménnyel mindig 100%osan meg voltam elégedve. Én évente 3szor hívatok elő 300 db képet:)

Plusz idén a naptárt is ők csinálták, szintén nagyon szép lett!

2010. dec. 18. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:
A photohall-nál dec 31-ig akciós. 100 db kép 1900 ft. Én is innen hívattam elő, nagyon szépek lettek!
2010. dec. 18. 14:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Media Markt-ban mi magunk nyomtatjuk ki, bár tudom, hogy ez nem interntes, de gondoltam, leírom:)
2010. dec. 18. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!