Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen ez a járássegítő?

Milyen ez a járássegítő?

Figyelt kérdés

Tapasztalatok? Érdeme megvenni?

[link]

2010. dec. 15. 14:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam már akkor használta (Fisher Price klubban), amikor már tudott járni, előtte (unokatesónál) szintén használta, de akkor még nem járt egyedül, és nem találtam biztonságosnak.
2010. dec. 18. 20:30
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Megkapta Karácsonyra és imádja. Az első perctől kezdve úgy megy vele, mintha mindig is ezt gyakorolta volna. Nagyon ügyes és egyszer sem esett még el. Egy pillanat alatt feláll mellette és már száguldozik is.

Azért mertem megvenni neki, mert ő már nemsokára 11 hónapos lesz, egy darabig megáll magától kapaszkodás nélkül. Nem sok kell neki hogy elinduljon. Tudom írta valaki hogy aki tud menni annak meg már felesleges, de 1-2 hete ismerősünknél játszott 1 járássegítővel és nagyon tetszett neki. Úgyhogy tudtam hogy szeretni fogja. Csak nem ez a típus volt és kíváncsi voltam kinek mi a véleménye róla. Nekünk nagyon tökéletes ez a járássegítő. :) Nem bántam meg hogy megvettem.

2010. dec. 28. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!