Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sokan vannak közületek ilyen...

Sokan vannak közületek ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki,hogy karácsonyra a férjemmel nem fogunk tudni egymásnak ajándékot venni.Sajnos az anyagiak nem engedik.A családban hat gyermek van és azoknak kell venni,igy sajna egymásra nem jut.Nekünk 2 gyermekünk van és 4 rokon gyermek,akiknek kell ajándékot vennünk.Csak mi vagyunk ilyen rettenetes anyagi helyzetben vagy más is.Engem nagyon bánt a dolog.
2010. dec. 15. 11:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi sem állunk fényesen, így nálunk is csak a gyerekeink kapnak ajándékot ( 4-en vannak) és az öcsém kisfia. Mi egymásnak csak valami apró dologgal készülünk, ami nem drága, mégis legalább jelzésszerű ajándék. Pl. az én férjem imádja a marcipános dolgokat, így neki valami ilyet fogok venni vagy készíteni.
2010. dec. 15. 11:47
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne gondold h egyedül vagy ezzel, mi sem tudunk ajándékot vásárolni egymásnak, de nem vagyok ez mitt szomorú, az a fontos h a kislányunknak tudunk venni.
2010. dec. 15. 11:49
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze jó karácsonykor az ajándék de szerintem nem erről szól a dolog :) én sem hiszem h veszünk ajándékot egymásnak de a gyereknek jut, lesz fánk és étel :)) így maximálisan elégedett vagyok ezzel....
2010. dec. 15. 11:50
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező ez miatt ne légy szpomoru sajnos nagyon sok család igy áll .Mi idén szrencsére kimásztunk a mély gödörből de a tavalyi évet meg az azelőtit senkinek nem kívánom olyan rosszul álltunk anyagilag hogy még a gyerekeknek is csak egy kis aproságot tudtunk venni arrol meg hogy család többi tagjának nem is álmodoztunk örültünk hogy kajára jutott.Viszont én ilyen helyzetbe nem is várnám el hogy mondjuk vegyen vki vmit a gyerekeimnek mikor tudom hogy milyen rosszul állnak Jó lehet hogy a gyerekek várják

de viszont akkor ha van kedved kis személyre szoló ajándékot is lehet csinálni ami talán olcsóbb lenne.

2010. dec. 15. 11:51
 5/20 A kérdező kommentje:
Kedvesek vagytok,hogy igy vigasztaltok.Remélem hamarosan nálunk is rendezödni fog.
2010. dec. 15. 11:53
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
hibákért elnézést
2010. dec. 15. 11:56
 7/20 A kérdező kommentje:
Ugyan már,semmi gond.
2010. dec. 15. 11:59
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én ott tartok, hogy már nem is merek ránézni, mennyi pénz van a számlán:S

Mi már tavaly is szűkítettük a megajándékozottak listáját, idén pedig csak a legszűkebb család kap. 2 számlát így is jövő hónapra toltam :(

2010. dec. 15. 12:22
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi megtehetnénk, de mégsem veszünk ajándékot. Nem azt mondom, hogy nagyon jól állunk anyagilag, de egy ezres jutna ajándékra. Ám évek óta megbeszéltük, hogy nem ajándékozzuk egymást. 3 gyerek van, mamák, dédik, nagybácsi, így inkább nekik veszünk ajándékot. Mi sem maradunk végül ajándék nélkül, mert anyuéktól egy doboz csokit és egy bort kértünk:)
2010. dec. 15. 12:26
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

A ferjemmel mi sem veszunk egymasnak ajandekot. Nagyon max valami aprosagot.

De bevallom, hogy nem anyagi oka van feltetlenul, ha akarnank vehetnenk.

De mi harom honapja nem lattuk egymast (munka miatt kulfoldon van a ferjem), a karacsonyt tolthetjuk egyutt, igy nalunk az unnep ertelmezese most annyira nem az ajandekokra terjed ki, hogy gondolatom sincs, hogy mit vehetnek.

Azt hiszem, hogy a legnagyobb ajandek nekunk most az lesz, hogy egyutt legyunk, nem tudnank olyat venni egymasnak, ami nem torpulne el emellett.

A gyerekek kapnak ajandekot, a szulienk es a testverek csak aprosagot (minosegi kave, csoki, bor, hasonlok).

2010. dec. 15. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!