Sokan vannak közületek ilyen helyzetben?
Kedves kérdező ez miatt ne légy szpomoru sajnos nagyon sok család igy áll .Mi idén szrencsére kimásztunk a mély gödörből de a tavalyi évet meg az azelőtit senkinek nem kívánom olyan rosszul álltunk anyagilag hogy még a gyerekeknek is csak egy kis aproságot tudtunk venni arrol meg hogy család többi tagjának nem is álmodoztunk örültünk hogy kajára jutott.Viszont én ilyen helyzetbe nem is várnám el hogy mondjuk vegyen vki vmit a gyerekeimnek mikor tudom hogy milyen rosszul állnak Jó lehet hogy a gyerekek várják
de viszont akkor ha van kedved kis személyre szoló ajándékot is lehet csinálni ami talán olcsóbb lenne.
Szia!
Én ott tartok, hogy már nem is merek ránézni, mennyi pénz van a számlán:S
Mi már tavaly is szűkítettük a megajándékozottak listáját, idén pedig csak a legszűkebb család kap. 2 számlát így is jövő hónapra toltam :(
A ferjemmel mi sem veszunk egymasnak ajandekot. Nagyon max valami aprosagot.
De bevallom, hogy nem anyagi oka van feltetlenul, ha akarnank vehetnenk.
De mi harom honapja nem lattuk egymast (munka miatt kulfoldon van a ferjem), a karacsonyt tolthetjuk egyutt, igy nalunk az unnep ertelmezese most annyira nem az ajandekokra terjed ki, hogy gondolatom sincs, hogy mit vehetnek.
Azt hiszem, hogy a legnagyobb ajandek nekunk most az lesz, hogy egyutt legyunk, nem tudnank olyat venni egymasnak, ami nem torpulne el emellett.
A gyerekek kapnak ajandekot, a szulienk es a testverek csak aprosagot (minosegi kave, csoki, bor, hasonlok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!