Szocpolt vehetünk fel családi házra is?
kész családi házra gondolsz,amit nem mostanság építettek?
Próbálok úgy fogalmaztni,hogy érthető legyen. A Teljes szocplo, amíg azt is el nem veszik. Új épításű lakásra, házra él. Ha ez a ház mait szertnétek új építésű akkor az építtetőt kérdezném meg,hogy a szocpol igénybe lehet-e rá venni- ezek ált olyan házak lehetnek amikre már használatba vételi engedély van vagy folymatban van, de még nincs teljesen kész pl belső festés nem teljes, vagy még lehet bele húzni egy-két falat.Ha készen van és már lakják néhány éve és olyat vesztek meg arra nem jár. A használt lakásra adott fél szocpolt tavaly nyáron variálták meg.
De amit én elmondtam most az az én értelmezésem a dologról. A legjobb ha a bankban vagy ingatlan irodában megkérdezitek,hogy hogy is van most ez a dolog. Ott jobban tudják az aktuális dolgokat mint mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!