Tényleg jók a PROJEKTOROS zenélő forgók?
Tényleg megnyugtatja a babát és hamarabb elalszik?
Minden tapasztalat érdekel!
Előre is köszönöm!!
Na ez nálunk nem jött be. Volt, de már eladtuk. Szépnek szép, de este, amikor a projektoros részét lehetett volna használni, pont hogy felélénkült tőle, nemhogy megnyugodott volna... Úgyhogy zenélő részét használtuk, de nem vetítettünk neki vele a plafonra.
Szerintem babafüggő a dolog.
Nekünk is van,viszont a kisfiam korából adódóan már nem használjuk.
Amíg kisebb volt (kb. 3-8 hónapos koráig) minden este ezzel aludt el.Tehát amíg nem mocorgott annyira,édesen figyelte és egyszer csak elaludt közben.
Mikor már nagyobbacska lett,nagyon izgatta a dolog és folyton le akarta szerelni,közelről megnézni stb,így leszereltük.
Úgy összeségében azt mondom,hogy az a lágy zene ami szól,meg az aranyos figurák nézegetése megnyugtatja,de csodákra azért ez a szerkentyű sem képes. :)
Mi ajándékba kaptuk,én magam nem vettem volna meg.
Szia
Kislanyom 10 honapos es a korforgoja is projektoros es van masik 2 kivetitoje is ami projektoros.Nagyon szereti, de esti elalvashoz nalunk sem jo, mert erdekesebb mint az alvas.
Arra tokeletes a taviranyitoja, hogy oda adok Neki amig tusolok es az agyaban nyomkorassza.Tetszik neki, hogy leallitja majd ujra inditja vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!