Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 22 hónapos lányunk időnként...

22 hónapos lányunk időnként harap, mit tegyek? Van aki hasonló gonddal küzd?

Figyelt kérdés

A kistesó 6 hónapos, de nem féltékeny rá, akkor harap ha fáradt vagy túlpörgött. 1 évesen kezdte amikor elhagytuk a szopizást, aztán pár hónap szünet után újra kezdte. Nem is tudom hogy megérti e hogy mit tesz? Rászólunk, ha kézbe van letesszük, ha a tesót próbálja akkor beviszem a másik szobába, behajtom az ajtót kb 10 mp-re,szegény persze üvölt, sír, majd bemegyek és próbálok a lelkére beszélni hogy nem szabad.

Mit lehetne még bevetni?

2010. dec. 12. 20:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálunk is volt ilyen,próbáltuk szépen elmagyarázni, próbáltuk csúnyán, de igazából nem történt változás, úgy megharapta időnként a bátyát, hogy annak kiserkent a vére, két és fél éves volt amikor már attól féltünk, hogy ha oviba megy és ott harpdálja meg a gyerekeket abból botrány lesz.Hozzá kell tennem, hogy egy aranyos, értelmes, ügyes kislányról beszélek. Aztán egyszer apja látta ahogy megint megharapta a tesóját és fogott egy hajlékony nádszálat amivel rávert párszor a combjára. A mai napig szégyelljük magunkat ezért ( nem vagyunk híve a testi fenyítésnek), de ezek után nem volt több harpás. Leírtam a mi esetünket, nem mondom, hogy jól csináltuk, de vannak helyzetek amikor a drasztikus megoldás hozza meg az eredményt. Ma már 6 éves nagylány és remélem nem emlékszik erre az incidensre.
2010. dec. 12. 21:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Én azt mondtam a kislányomnak amikor néha megharapott, hogy anyának fáj, és úgy csináltam,mint aki sírna, egyből bújt az arcomhoz és puszilt meg simogatott, szóval nálunk ez vált be.
2010. dec. 12. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!