Apuka és másfél éves kisfiam piszkavassal kardoznak. Jogosan vagyok kiakadva?
Figyelt kérdés
Valaki magyarázza el kérem szépen finoman, hogy miért nem szabad! Előre is köszönöm a hasznos válaszokat!2010. dec. 12. 13:46
1/8 anonim válasza:
Aj de sok esze van apukának...Hát ha ez még magyarázatra szorul...
Azért nem szabad, mert az a kicsi még nincs tisztában azzal, hogy bizony komoly sérüléseket lehet okozni vele a másiknak.
Fogjanak egy-egy fakanalat inkább...
2/8 anonim válasza:
hehehe :D ha ésszel csinálják, nem komolyan, akkor jó móka és nem több -szvsz-
3/8 anonim válasza:
Jogosan.De miért nem veszed el?
Veszélyes,mert hegyes a piszkavas vége,megsértheti magát,vagy apukát,anyukát.Na meg elég nagyot lehet vele suhintani,az sem kellemes.
Még egy érv,egy 1,5 éves kisfiúnak még nem kell "kardoznia",mert nem érti mit is jelent,hogy valójában miért kardozik egy ember.
4/8 anonim válasza:
Apuka normális, már elnézést?
Én még egy játékseprűvel sem engedem hadonászni a lányomat, nemhogy piszkavassal, te jó ég.
Apukának leordítanám a fejét, hogy térjen már észhez.
Jogosan vagy kiakadva.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Óvatosan kardoztak, de hát akkor is, ilyen tárgy nem kisgyermek kezébe való, csak én hiába magyarázom... Nagyon jó apuka sokat foglalkozik csemetével, csak hát ezek a férfias játékok szörnyen bosszantanak, mert veszélyesnek tartom! A csavarhúzóval, kalapáccsal való (mindennapos) játszatásra már van ötletem, úgy szeretném kiküszöbölni, hogy karácsonyra műanyag szerszámkészlet lesz az ajándék. Egyéb ötleteket szívesen várok apuka nevelési célzattal!
2010. dec. 12. 13:59
6/8 A kérdező kommentje:
Igen a letolás meg volt részemről apuka irányába, csak nem értette, ezért írtam ide ki a kérdést.
2010. dec. 12. 14:01
7/8 A kérdező kommentje:
A második válaszoló nem férfi véletlenül? ;-)
2010. dec. 12. 14:03
8/8 anonim válasza:
Még esetleg arra hívd fel apuka figyelmét, hogy mi lesz akkor, ha ketten vagytok otthon a fiaddal, te kiszaladsz a mosdóba, ő meg "játszani" kezd a piszkavassal. Jobb esetben megússzátok annyival, hogy lever valami, kitöri az ablakot, összekarcolja/firkálja a falat stb. Rosszabb esetben - ne adj isten - elesik a piszkavassal és beleáll a fiatokba a vége. Van más férfias játék is a kardozáson kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!