Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Pontosan mit jelent a TGYÁS,...

Pontosan mit jelent a TGYÁS, és ha valaki munkahelyről megy el szülni, akkor csak GYED jár neki, vagy mindkettő? Köszönöm előre is.

Figyelt kérdés
Buta kérdésnek tűnhet, de nekem nagyon fontos, mert minden ismerősöm mást mond arról,hogy mikor, miért, melyik jár, mennyi ideig az az összeg, ami a fizetésem 70 %-a? Nekem nagyon fontos.Köszönöm mégegyszer.
2009. jan. 19. 15:32
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szia! TGYÁS jár az első 6 hónapban, utána a gyerek 2 éves koráig a GYED. Egyszerre nem jár. A kettő közt a fő különbség hogy a TGYÁS-nak nincs maximumja, a GYED-nek van. Mindent megtalálsz itt:

[link]

2009. jan. 19. 17:55
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Illetve még annyi a különbség, hogy a TGYÁS-ba beleszámít a túlóra, prémium, stb,a tényleges kereset. A GYED-be csak a törzsbér. Bárcsak abban éreztem volna a különbséget a kettő között, hogy nincs maximum...
2009. jan. 19. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!