Van olyan Duplo vagy Playmobil amit 10-12 hónapos babának lehet már venni?
Nézegettem a múltkor és a dobozon úgy látszott 1-2-n hogy nincsenek benne pici részek, de nem mertem megvenni mert csalós. Tud valaki olyant mutatni (linkeli) amibe biztos nincs olyan apró rész ami veszélyes lehet. És ha lehet állatos lenne jó :)
Köszönöm előre is.
mi ezt a playmo-t vettük neki 1 éves szülinapjára:
imádta és a mai napig játszik vele (most 27 hós). hetekig csak a két emberke volt a favorit, máshoz szinte hozzá se nyúlt, ezekkel fürdött/evett/aludt... aztán idővel az állatok is érdekelni kezdték, hangutánzás, mennek ide-oda stb, de leginkább az emberkék maradtak középpontban nála, elég hamar mindenféle kis történeteket játszott velük, az ő kis életéből merítve.
mivel ennyire bejött neki ,ezért azóta mindenféle playmo-t kapott és imádja őket a mai napig. a rokonságnak is megmondtuk ,hogy ha nincs konkrét ajándékötletük amihez ragaszkodnak,akkor ezt nagyon szívesen fogadja a gyerek... ők örültek a tippnek, és mi is, mert azóta már jócskán gyűlt a família ajándékaiból.
Köszönöm ez jónak tűnik és akkor ezek szerint ebben nincsenek pici dolgok ugye?
Tetszik és az ára is szuper. Köszönöm! :)
Duplo masfel eves kortol van, legalabbis a weboldalukon ez all. Kattints a 0-2 eves-re es meglatod a valasztekot.
A playmobilt nem tudom sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!