Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Jacob nevet lehet anyakönyvezn...

Jacob nevet lehet anyakönyvezni? Vagy csak ugy hogy Jákob?

Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 11:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
11:41 vagyok,gondoltam,nekem is tetszik egyébként.
2010. dec. 2. 11:55
 12/16 A kérdező kommentje:
Így hogy Jacob nekem is de a Jakab meg Jákob az már nem.Jó lesz a picur Olivérnek is.Szerintem az is szép
2010. dec. 2. 12:33
 13/16 anonim ***** válasza:
JÁKOBKÉNT LEHET CSAK.
2010. dec. 2. 12:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Épp a Twilight-ot olvasom, a 4. résznél tartok. Tetszik Jacob neve, de csak a könyvben. Maradjatok inkább az Olivér névnél, az nagyon szép.

Nekem a kedven lánynevem az Annabella. Becézése a Bella, ami szintén benne van a sorozatban, de nekem nem emiatt tetszik. Már a Twilight előtt kedvenc volt, bár ezt hiába magyaráznám, nem hinné el senki...

2010. dec. 2. 16:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Az Olivér nagyon széééép! Nekem is benne lett volna a első 3-ban, de ki kellett lőni, mert a vezetéknév is o-ra végződik. Ja, és lány lett. :-))
2010. dec. 2. 20:58
 16/16 A kérdező kommentje:
Nekünk már biztos hogy fiú!Én elhiszem hogy már elötte is tetszett mert én is így voltam pár névvel és összefüggésbe hozták mindig filmmel vagy egy színésszel akiről azt sem tudtam hogy ki,de nem hitték el.A Jacobot viszont tényleg a film ihlette.Köszönöm a válaszokat.Örülök hogy az Olivér is tetszik másnak is.
2010. dec. 3. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!