Örültök, hogy újra eljöttek a szokásos hóeleji kérdések?
Már kicsit unalmas, hogy minden hónap első napján, vagy már előtte napi több kérdés hangzik el ugyanarról a témáról.
Én is várom a családit de nem tudom felfogni épp ésszel, hogy itt sokan miért nem értik meg, hogy mikor van utalás és kifizetés.
Már el sem olvasom a kérdéseket, nemhogy válaszoljak rá.
Azok, akik kiírják minden hónapban, miért nem értik meg a kifizetés napját?
Igen :) bár én nem bosszankodok rajta,ne hergeld magad ilyesmivel,ettől nem lesz jobb!
Egyébként szívesen hallanék én is egy logikus,értelmes választ arra,hogy miért teszik fel újra és újra.Csak választ,semmi egyebet.
Ezt is mindig megkérdezi valaki :)
Pl. én is már egyszer feltettem ezt a kérdést :)
3.
Nem dobta ki a kérdésedet, amikor kiírtam a sajátomat:)
IGEN!!! Már alig vártam, hogy naponta 5-6 ilyen kérdést láthassak! De már tegnap is volt asszem...
Én egyszer mondtam meg a magamét egy ilyen kérdésben, persze a béka izéje alá lettem pontozva, azóta meg se nyitom ezeket a kérdéseket...
Pedig akkor is csak leírtam, hogy attól mert naponta többször megkérdezik, még nem lesz itt hamarabb a lóvé, és minden hónap első munkanapján van utalás. Ja és még jól nekem is estek, hogy de jó nekem, hogy nem számít az a pár ezer ft...
Várom én is, de van annyi eszem, hogy felfogjam hogy megy ez...
15:27 így igaz:)
De valaki olyan is írhatna, aki ki szokta írni a kérdést, hogy mikor lesz pénz. Meghallgatnám az ő variációját is :P
Én már kerestem ma, hogy megtudjam, csak én nem kaptam-e meg még, pedig mára várom...
De nem írnék ki ilyen kérdést :DDDDD
Szerintem mindig új teszi fel, és új, és új, nem ugyanazok. Nem tizen használjuk az oldalt, hanem többezren, mindig akad új, aki nem tudja, hogy történik a családi kifizetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!