Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Örültök, hogy újra eljöttek a...

Örültök, hogy újra eljöttek a szokásos hóeleji kérdések?

Figyelt kérdés

Már kicsit unalmas, hogy minden hónap első napján, vagy már előtte napi több kérdés hangzik el ugyanarról a témáról.

Én is várom a családit de nem tudom felfogni épp ésszel, hogy itt sokan miért nem értik meg, hogy mikor van utalás és kifizetés.

Már el sem olvasom a kérdéseket, nemhogy válaszoljak rá.

Azok, akik kiírják minden hónapban, miért nem értik meg a kifizetés napját?

2010. dec. 1. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:

Igen :) bár én nem bosszankodok rajta,ne hergeld magad ilyesmivel,ettől nem lesz jobb!

Egyébként szívesen hallanék én is egy logikus,értelmes választ arra,hogy miért teszik fel újra és újra.Csak választ,semmi egyebet.

2010. dec. 1. 15:06
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne mérgelődj, fölösleges, árt a szépségnek :)))) Én már megszoktam ezeket, nem is foglalkozom velük. Eleinte még mindenkinek belinkeltem az Anyabarát. hu-s utalási időpontokat, de egy idő után eluntam... Én is várom a pénzt, persze, de azért az ember egy idő után tudja, hogy kb. mikor várhatja.... ha mégsem, nem nehéz megtalálni a net-en :)
 3/10 anonim ***** válasza:
73%

Ezt is mindig megkérdezi valaki :)

Pl. én is már egyszer feltettem ezt a kérdést :)

4/10 A kérdező kommentje:

3.

Nem dobta ki a kérdésedet, amikor kiírtam a sajátomat:)

2010. dec. 1. 15:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Egyébként attól nem jön gyorsabban sem a családi, sem a gyes, sem a gyed hogy kb kétóránként felteszi valaki ezt a kérdést, mármint azt hogy vajon ma megkapjuk?
2010. dec. 1. 15:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

IGEN!!! Már alig vártam, hogy naponta 5-6 ilyen kérdést láthassak! De már tegnap is volt asszem...

Én egyszer mondtam meg a magamét egy ilyen kérdésben, persze a béka izéje alá lettem pontozva, azóta meg se nyitom ezeket a kérdéseket...

Pedig akkor is csak leírtam, hogy attól mert naponta többször megkérdezik, még nem lesz itt hamarabb a lóvé, és minden hónap első munkanapján van utalás. Ja és még jól nekem is estek, hogy de jó nekem, hogy nem számít az a pár ezer ft...

Várom én is, de van annyi eszem, hogy felfogjam hogy megy ez...

2010. dec. 1. 15:27
 7/10 A kérdező kommentje:

15:27 így igaz:)

De valaki olyan is írhatna, aki ki szokta írni a kérdést, hogy mikor lesz pénz. Meghallgatnám az ő variációját is :P

2010. dec. 1. 15:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Én el sem olvasom ezeket, a válaszadás meg ezembe sem jut. Számomra is felfoghatatlan, hogy mit nem lehet ezen érteni és miért nem lehet türelemmel kivárni azt a napot, mikor megérkezik a pénz. úgysem jön előbb...
2010. dec. 1. 15:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Én 20hónapja kapok családit,14hónapja gyed-et,átutalással.És érdekes mindig minden hónapban ugyanazon a napon kaptam eddig.Vagy akik kérdezik még"újak"nem tudom.Én is várom,de ez a rengeteg kérdés tényleg elgondolkodtató.
2010. dec. 1. 22:18
 10/10 anonim ***** válasza:

Én már kerestem ma, hogy megtudjam, csak én nem kaptam-e meg még, pedig mára várom...

De nem írnék ki ilyen kérdést :DDDDD

Szerintem mindig új teszi fel, és új, és új, nem ugyanazok. Nem tizen használjuk az oldalt, hanem többezren, mindig akad új, aki nem tudja, hogy történik a családi kifizetése.

2010. dec. 2. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!