Mit vinnétek ajándékba újszülött látogatásakor?
Szerintem meg épp, hogy a hosszú ujjú bodyt tudja felvenni bármikor, amikor belenő. Télen bentre, legalább látszik a mintája, ha van, nyáron meg azért még 22-26 fokban simán hosszú ujjút adtam rá pár hónaposan.
Nekünk van olyan hosszú ujjú pulcsink, amit babalátogatókor kaptuk és most használjuk (80-as) De nem is baj. Volt olyan hosszú ujjú body is (74-es) amit most használunk (el) Meg vannak is a szekrényben olyan ruhák, amik majd jövő tavasszal lesznek jók. Csak kicsi ne legyen, mert akkor tényleg nem tudja hordani.
Pelenkát én sem vinnék, mert ha nem tudod, mit használnak... Meg az olyan izé... én minden játékra, ruhára emlékszem, hogy kitől mit kaptunk. A pelenkára biztos nem emlékeznék, az csak egy a sok közül, hisz fél havonta kell egy csomag...
Egyébként meg csörgőből, fürdőkönyvből sosem elég, ruhakönyvecske, leporello, fürdőjáték, valami jó kis törölköző, amit majd kisgyerek korában is tud használni akár... ilyenek. Én mindennek örültem, amit kaptunk, és nem kaptunk senkitől pelust meg popsitörlőt...
Én kaptam pelust és popsitörlőt is, és arra is emlékszem kitől, annak is örültem, hiszen sok kel belőle. De tényleg kérdezd meg, hogy mit használnak, mert akkor nem tudsz mellélőni.
A ruháknak is örültem csak volt egy csomó ruha és rugdalózó, ami egyszer sem volt a lányomon, mert pont nyáron lett volna rá jó a vastag rugdalózó. Tehát azt is vedd figyelembe, hogy kb. mennyi idős lesz, amikor a ruhát hordja, nehogy pl. a nyári ruha télen legyen jó a babára. Nálunk ezt senki nem vette figyelembe. :(
A babakönyv és a játék is jó ötlet.
Legyen az akár plüss, csörgő, rágóka, kemény lapú könyv, vagy fürdőjáték, nagy hasznát fogja venni, ha nem is azonnal.
Én mindennek örültem, de a szülőkről sem felejtkezz meg. Ami lehet akár gyümölcs, bonbon, süti vagy valamilyen ital az apukának is.
Én mindennek örültem, gesztus a lényeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!