Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindenkinek olyan gyereke...

Mindenkinek olyan gyereke születik, akit szépnek találnak a szülei?

Figyelt kérdés
Lehet hülye kérdés, de ti nem féltetek attól, hogy olyan babátok fog születni, akit nem tartotok szépnek? Vagy ez genetikailag azért úgy van kitalálva, hogy mindenkinek tetsszen a saját gyereke?
2010. nov. 24. 18:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
A fiam tökéletesen cukitünemény, leírom, miért: hatalmas gombbarna szemei vannak, seprűsűrű és művésznős szempillákkal, alatta sosem múló táskákat hord, mint anyósom:), a foga épp úgy kapa és eláll, mint a fèrjemnek, és pont olyan fehér, mint az én mosolyom:), a lába is éppolyan görbe, mint az enyém, de a hosszú ujjait is anyjától örökölte, na meg a hullámos, gesztenye , sűrű haját is. A makacssága vetekszik mindkét szülőével, ebben tiszta apósom! Egy nagy turmix , eszméletlen a természet! Csodaszép turmix:) /2 éves
2010. nov. 24. 22:38
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy anya biztos úgy van kódolva, hogy az ő gyereke a legszebb. A fiam apukájának már van két gyereke, és mindig mondogatta, hogy a fia milyen csúnya kis baba volt, hogy ő mekkorát csalódott, mikor megszületett, és ezt a feleségének is elmondta. Na gondolhatjátok mennyire jó ilyent hallani attól akinek épp gyereket szülsz. Mikor a fiam megszületett, mi már nem voltunk együtt, de bent volt a szülésnél. Mikor odaadták neki, csak nézte-nézte, majd annyit mondott, ez a baba gyönyörű. Nekem természetesen az én fiam a legeslegszebb gyerek a Földön, de szerintem van olyan apuka, aki nem látja tökéletesnek a gyerekét.
2010. nov. 25. 06:18
 13/14 anonim ***** válasza:
Amikor megszületett a fiam és először láttam akkor azt mondtam hogy a világ legszebb babája. Pár nappal később be kellett látnom, hogy a születése után olyan kis csúnyácska volt, de ami a legfontosabb hogy az ENYÉM volt! Persze a szülés utáni állapotok elmúlnak és úgy normális ha mindenki a saját gyerekét tartja a legszebbnek!:-D
2010. nov. 25. 12:52
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem ikreim vannak, mikor megláttam őket császár után, gyönyörűimnek neveztem.

Igaz, egyikőjük kisebb volt, másik babám besárgult, de akkor is szépnek láttam. Előtte nem tudtam elképzelni, milyenek lesznek. Most 20 hónaposak, és visszanézve a képeket, nem voltak a legszebbek a mostani önmagukhoz képest. Rengeteget szépültek, ha megyünk sétálni mindenki csak dícséri őket. De ha csúnyácskák lettek volna, akkor is szeretném, mert csak az enyémek. De csak jobb így, hogy szépek lettek :) Csúnya babát nem is nagyon láttam még, ha nem szép biztosan aranyos, kedves vagy van más egyéb jó tulajdonsága, ami az erőssége.

2010. nov. 25. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!