Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nyíregyházán a kórházban...

Nyíregyházán a kórházban beengedik az apukákat az ultrahang vizsgálatra? ( 18 hetes genetikaira mennénk )

Figyelt kérdés
4 éve még nem engedték be a páromat, pontosabban pofákat vágott a doki, mikor felvetettük, hogy bejönne, így inkább kint maradt ( holott ez törvénytelen) Csak kíváncsiságból: változott a helyzet?
2009. jan. 13. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szerintem bemehet. igaz én nyíregyházi vagyok és végig magánrendelőbe jártam, a genetikait viszont a dokim a kórházban csinálta, mert ott jobb gép van, alaposabban tudott megvizsgálni vele . ha a férjem ott lett volna, tutira beengedte volna. próbáljátok meg. egyszerűen menjetek be. ki nem rakhatnak. hátha a szülésnél bent lehetnek az apukák, akkor nehogymár egy UH-n nem.. nem??
2009. jan. 13. 20:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van, hogy ennek így kellene működni, de mégsem így megy. Nekem is magánorvosom van ettől függetlenül a genetikai uh-t mindenkinek a kórházban csinálják. Azonban ha jól tudom, Medve, Orosz, Fábián és Péli csinálhatja csak, ezért aki nem hozzájuk jár ( mint én sem ) azzal nem tudom, mi a helyzet, beengedik-e őket. ( mondom, a fiammal 4 éve Medve csinálta, közölte, hogy ez nem babamozi, el kell menni a magánrendelésére, majd ott mozizgathatunk. Na, tudod, ki megy hozzá.... )
2009. jan. 14. 12:10
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem Fábián volt az orvosom. én szerettem és ha most terhes leszek/lennék :) akkor is hozzá mennék.

Medvéről nem sokat tudok, egy párszor beszéltem vele, viszont a magánrendelőjében csináltattam a 4D-s UH, az jó volt.

2009. jan. 14. 15:17
 4/4 anonim ***** válasza:
ja: 1. válaszoló voltam.
2009. jan. 14. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!