Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van valakinek tapasztalata a...

Van valakinek tapasztalata a Frezyderm Reconstria nevű készítménnyel kapcsolatban? Szülés után a striák eltüntetésére való. Tapasztalatok? Bevált? Működik?

Figyelt kérdés
2010. nov. 20. 22:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Semmit sem használ, ráadásul már többen is vettem a barátnőim közül, volt, aki kipattogott tőle, és mindig a lejárt vackot sózták rájuk....

Egy nagy kamu az egész.

2012. aug. 2. 22:54
 12/20 A kérdező kommentje:
Egy barátnőm használja a szülés óta, neki bevált! Halványított a csíkjain.
2012. aug. 2. 23:14
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem szart sem ér...
2012. aug. 7. 23:06
 14/20 anonim válasza:
Nekem sokat segít. Kb egy hónapja használom és sokat halványodtak a csíkjaim.
2012. aug. 16. 21:58
 15/20 A kérdező kommentje:
Én kb. 1 hónap múlva kezdem majd használni, remélem nálam is beválik majd!
2012. aug. 18. 22:44
 16/20 anonim ***** válasza:
Bocs kérdező, de nem veszed észre, hogy ugyanattól az embertől kaptál választ minden kérdésedre? A 68/-os válaszolótól. Nyilván a "kedves" valaki forgalmazza a termékek és fórumokon pozitív véleményeket ír róla.
2012. szept. 21. 12:12
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja es tapasztalatból mondom, nincs olyan krem ami eltünteti, ahhoz ugyanis nem hatnak eleg melyen. Ami segíthet valamennyire az a kemiai hámlasztás (AHA/BHA), lezeres kezeles.
2012. szept. 21. 14:40
 18/20 anonim válasza:

Kérdező, Használt/bevált végül a krém?:)

Illetve valakinek valamilyen friss tapasztalata van a termékkel kapcsolatosan?

2015. szept. 22. 15:31
 19/20 zebike26 válasza:
Igaz làtom màr régi a kérdés és a vàlaszok is de nem bìrtam ki hogy ne írjak. Meghökkentem mikor làttam az egyik vàlaszolót aki azt írta nem lehet eltűntetni. Ezt megcàfolom. Ugyan az igaz hogy ezt a krémet nem hasznàltam de màst igen. Na most amikor az első gyermekemmel voltam terhes csak a hasamat kentem nem tudtam hogy kell a combomat is meg a derekamat. 20 kg híztam a combom mellem és a derekamon os lett. Kentem aventel milupàval contractubexel is utàna és min vissza huzódott szonte semmi nem maradt egy kettő de az is halvànyan nagyon. 2 ál kierősödött sokat gyürkézték a hasamat iggy vékonyan pàr rövid kijött hazajöttem vastagon kent milupàval pàr nap alatt eltünt. Sokkal jobban hasznàlnak az ilyenek ha friss de sokat segít a régin is csak sokszor kell odafogyelni ràjuk és nem feladno hogy úgysem hasznàl. Mert a sajàt tapasztalatom az hogy segít.
2015. nov. 25. 10:27
 20/20 anonim válasza:
Nekem úgy néz ki bevált :) Még csak 3 hete használom a mellemre (máshol nem lettem csíkos a terhesség alatt, de a mellem a háromszorosára nőtt, amire nem voltam felkészülve, így azt terhesség alatt nem is kenegettem. :D hát meglett az eredménye), szóval elkezdtem használni reggel este vékonyan, illetve rásegítettem még argán olajjal is (rengeteg benne az E vitamin, hajra, bőrre, pattira, striára mindenre csodaszer nálam), és a kettő eredménye, hogy a hatalmas piros csíkoknak már csak a széle piros, a közepe kifakult szépen fehérre, illetve a kisebb csikok el is tűntek. Nem csodaszer, de van eredménye :)
2016. ápr. 12. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!