Ha a táppénzes papíromat én szeretném beküldeni az OEP-be, milyen nyomtatványt kell letölteni az OEP oldaláról? Ki adta már fel postán? és mit csinált?
szia,
A könyvelőnek kell az első tp-s papírt csinálnia, mármint ami a táppénzhez kell, mert asszem egy csomó céges pecsét kell rá, meg nem úgy van, hogy bemész oda a tp-s papírral, valamit még csatolni kell.
De beviheted őket személyesen is, csak a könyvelőtől kell hozzá a másik papír...ha kell utánna nézek neked, hogy mi az...már nem emlékszem..:(
..na megkerestem...
Ami nekem van itt a tp-hez:
1. Egy adatlap: törzslapszám, TAJ, név, születési dátum,anyja neve, lakcím, munkahely, munkahely címe...pecsét, aláírás..
nincs neve ennek az adatlapnak, azt sem tom honnan származik, a könyvelő adta az tuti..
2. Orvosi igazolás a keresőképtelen 8terhességi)állományba vételről
3.maga a tp papír
4. A kórház igazolása, arról, hogy mennyi időt töltöttem bent...háziorvosi pecséttel.
Ezek vannak...
mondjuk én már a szülés előtt is tp-n voltam, de azokat a papírokat nem találom..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!