TGYÁS mindenkinek kevesebb, mint szokott lenni?
Figyelt kérdés
dec.1-26 van a papíron. De miért? Nagyon mérges vagyok, rásdáaul ma érkezett meg, ebből szoktam a lakáshitelt kifizetni, de most nem tudom. Ez Magyarország!!!!2009. jan. 12. 13:23
1/5 anonim válasza:
kevesebb és késett is! a családi pótlékról hallottam, hogy jelezték az 5-i munkakezdés miatt a késést, de a többiről nem! Nekem az autólizing nem tudott elmenni...
2/5 anonim válasza:
Nekem ez az első,tehát nincs viszonyítási alapom,de nekem 12.01-12.31 van a papírra írva.
3/5 anonim válasza:
Nekem is ma jött a meg a pénz és kb 3-4 ezerrel kevesebb! a távhő meg jóval több!!! :(
4/5 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ez az utolsó hónap amikor kapod és már gyedet kapsz majd eztán? Lehet azért van?
5/5 anonim válasza:
4500 Ft-tal jött kevesebb. Miért???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!