Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Bundazsákot megéri venni? Ki...

Bundazsákot megéri venni? Ki mennyire vette hasznát?

Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 11:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Amíg pici a baba, sokkal egyszerűbb bele rakni és neki is kényelmesebb, melegebb, mint az overall. Én mindegyik gyerekemet bundazsákban levegőztettem télen, szerintem nagyon hasznos dolog.
2010. nov. 15. 11:57
 2/7 anonim ***** válasza:

Persze hogy megéri.Ha bejönnek a minuszok kell is.A fiamnak van overál is meg zsák is.

A lányommal is mindkettöt használtuk.

2010. nov. 15. 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Decemberi a lányom, kb 3 hónapig használtuk a bundazsákot.
2010. nov. 15. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Én szerettem, hogy van. Babakocsiban praktikus, főleg újszülött babáknak. Mondjuk mi 3 hónapos kor után sokat kenguruztunk, ahhoz meg nem jó, de a babakocsizáshoz tökéletesen megfelel.
2010. nov. 15. 12:21
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Most 7,5 hónapos a babám kb meddig használhatom?
2010. nov. 15. 12:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Én semmiképp se vennék már egy 7,5 hós babára bundazsákot.

Szerintem az ilyen a legpraktikusabb:

[link]

Amíg nem tud járni, addig akár zsákként, akár csak a lábfejét összecsatolva is hordható, és mire nő 5-10 centit, akkor kiscsizmával tél végén már mászkálhat is.

2010. nov. 15. 13:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm,tényleg jó és egy bundazsákot is szereztem egyik ismerősömtöl:)
2010. nov. 15. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!