Egyszeri anyasági támogatás családi pótlékot menyi időn belül küldik?
Figyelt kérdés
Október elején elintéztem mindent.DE November 8 hívtak fel hogy hiányoznak adatok azt másnap elküldtem e-mail be.Bank kártyára kértem.2010. nov. 14. 15:21
1/3 anonim válasza:
Sajnos nem sok biztatót tudok mondani :(. Én is hasonlóan jártam anno. Szept. 8-án adtam fel elsőbbségivel a kérelmet, amire válaszul okt. elején írtak egy levelet, hogy hibása lányom TAJ-száma. Ezt még aznap elküldtem nekik... Mégis megvárták az újabb 1 hónapot, mire utaltak... Akkor is csak úgy, hogy felhívtam a MÁK-ot... állítólag rendszerhiba történt, hogy nem jött addig a pénz... 2 nap múlva a számlámon is volt.. Ja! Sajnos a családit se küldték addig, a nagyok után sem... persze utólag egy összegben pótolták.
2/3 anonim válasza:
Október 24- én szültem november elején a férjem bevitt mindent és az anyaságit már megkaptuk, a családit még nem..
3/3 anonim válasza:
Én okt.4-én szültem,de családit még nem kaptam.Az egyszerit nagyon hamar küldték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!