Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Dr. Sápy Tamás vagy Dr....

Dr. Sápy Tamás vagy Dr. Fekete István ( Debrecen ) tarifája mennyi most vizsgálatonként a magánrendelőjében? ( nem a szülésre gondolok! )

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 13:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Most néztem vissza!Sápy kb.12 rákszűréssel,de szerintem Fekete is kb.ilyen összegért csinálja!Én mindkettőt jól ismerem.
2010. nov. 13. 14:17
 12/16 anonim ***** válasza:

Bibi3 te melyiket ajánlanád? Melyik nagyobb szakértő?

Egy korábbi író

2010. nov. 13. 14:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Mindkettő meddőségi szakértő!Mindkettőnél jártam,mert 5 év után jött össze a baba és sokat mentünk mire kiderült,hogy mi a baj!Feketénél kezdtem,orrba szájba vizsgálat ez ugye pénz,pénz ,pénz:(((Majd barátnőmnek csinált egy inszemet ,és mikor a szülésre került a sor,hajnal 4 -kor került be és mondta,hogy hívják az orvosát!A válasz erre az volt,hogy azt nem lehet,mert Fekete doktor ilyenkor nem jön be Sámsonból:S!Majd 8 körül jön reggel ,addig meg úgysem lesz baba!Meg is jött 8-kor ,délután 3 kor még sehol nem volt a gyerek és azt mondta jó lenne sietni ,mert neki 4-kor lejár a műszak!Fél 4 kor kinyomták belőle a gyereket!Sápy sem egy hibátlan ember,mert tényleg szereti a pénzt,de mikor odaállítottam hozzá,a már meglévő papírjaimmal,Ő még elvégzett 2 vizsgálatot és közölte ,hogy itt valószínüleg csak a lombik segít már,nem feltétlenül akart lehúzni rólam több lóvét ,pedig megtehette volna!És mindig normálisan beszélt velem,meghallgatott,nem úgy mint Fekete,valahogy az volt az érzésem ,hogy lesz@rja mi van velem!Soha nem nézett a szemembe és ez engem nagyon zavart!Szóval mindkettőnek megvan a hibája,bár mindkettő elismert szaktekintély!Egyébként programozott császárom volt egy doktornőnél és Sápy volt a másik doki ,aki bent volt a műtétnél és végig hozzám beszélt,meg bohóckodott,hogy elterelje a figyelmem,meg mesélte ,hogy mit csinál épp a doktornő,ami tök érdekes volt!
2010. nov. 13. 17:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én vagyok, aki Bibi előtt írtam. Köszönöm szépen, hogy ezt itt leírtad, és köszönöm a kiírónak is, hogy kiírta a kérdést!! Lehet, mégsem rettentettetek el annyira Sápytól. Köszi
2010. nov. 13. 19:20
 15/16 A kérdező kommentje:

Kedves Bibi3! Köszönöm a kielégítő és hasznos választ.

Nekem mindegy, hogy melyik doki, mindkettőnél voltam anno a Klinikán mert Nyíregyházán nem adhatják be az endom. kezelésére használt injekciót, énnekem semmi neg. tapasztalatom nincs egyikkel sem. Azért szeretnék Debrecenbe átmenni, mert Nyíregyházán már 15.000 egy vizsg. rákszűréssel, és ebből kicsit elegem lett. Érdekes, hogy nagyságrendileg te is hasonló összeget írtál, mert időközben egy másik kérdés kapcsán rátaláltam egy szintén nyíregyi hölgyre, aki átjár Sápyhoz, és tőle 5.000 Ft-ot kért rákszűrés nélkül. Akkor most hogy van ez?! Még mindig nem értem. Vagy pofára megy ( már elnézést a kifejezésért ) a tarifa megállapítása?! Mert ha 5.000 tényleg, akkor átmegyek, de ha 10-12, akkor nem érdemes, mert útiköltséggel ugyanott vagyok. Áhhh, csak ne legyen semmi baja az embernek, 100 bőrt nyúznak le róla. De amúgy nekem pont az volt a tapasztalatom a klinikán, hogy hiába szakrendelésen voltam, ugyanolyan odafigyelést kaptam, mint itt magánban. Csakhát a Klinikára meg beutaló kéne. No mindegy, folytatom a "kutatómunkát". És még egyszer köszi csajok, babaváró válaszolónak minden jót kívánok!

2010. nov. 13. 20:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Annyit tudok Neked még mondani,hogy Sápy ,nagymamámat 2 hónapja műtötte(kisműtét,e.ü.küret),az első konzultációnál magánban rákszürés nélkül 8000-ret kért,majd a műtét után a 6 hetes ultrahang kontrollon 5000-ret!Így rákszűréssel tuti hogy több!!!Nem hinném hogy megéri átjönnöd,hacsak nem azért hogy szaktekintélyek,bár nem tudom odaát milyen dokik vannak...
2010. nov. 14. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!