Dr. Sápy Tamás vagy Dr. Fekete István ( Debrecen ) tarifája mennyi most vizsgálatonként a magánrendelőjében? ( nem a szülésre gondolok! )
Bibi3 te melyiket ajánlanád? Melyik nagyobb szakértő?
Egy korábbi író
Kedves Bibi3! Köszönöm a kielégítő és hasznos választ.
Nekem mindegy, hogy melyik doki, mindkettőnél voltam anno a Klinikán mert Nyíregyházán nem adhatják be az endom. kezelésére használt injekciót, énnekem semmi neg. tapasztalatom nincs egyikkel sem. Azért szeretnék Debrecenbe átmenni, mert Nyíregyházán már 15.000 egy vizsg. rákszűréssel, és ebből kicsit elegem lett. Érdekes, hogy nagyságrendileg te is hasonló összeget írtál, mert időközben egy másik kérdés kapcsán rátaláltam egy szintén nyíregyi hölgyre, aki átjár Sápyhoz, és tőle 5.000 Ft-ot kért rákszűrés nélkül. Akkor most hogy van ez?! Még mindig nem értem. Vagy pofára megy ( már elnézést a kifejezésért ) a tarifa megállapítása?! Mert ha 5.000 tényleg, akkor átmegyek, de ha 10-12, akkor nem érdemes, mert útiköltséggel ugyanott vagyok. Áhhh, csak ne legyen semmi baja az embernek, 100 bőrt nyúznak le róla. De amúgy nekem pont az volt a tapasztalatom a klinikán, hogy hiába szakrendelésen voltam, ugyanolyan odafigyelést kaptam, mint itt magánban. Csakhát a Klinikára meg beutaló kéne. No mindegy, folytatom a "kutatómunkát". És még egyszer köszi csajok, babaváró válaszolónak minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!