Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha egy allél nem egyezik...

Ha egy allél nem egyezik lehet hogy nem ő az apukája a fiamnak?

Figyelt kérdés

Mikor megfogant a fiam, az ovúláció napján mással voltam. Erről a párom nem tud. Nem kérek kioktatást. Dns teszt lett, mert én akartam. Itt az áll hogy apa fia kapcsolatban állnak egymással, de vele az ovuláció utáni harmadik napon voltam együtt. Csináltassak Dns tesztet azzal is akivel az ovu napján voltam?

[link]

[link]

ma 07:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
#19! Köszi, tök logikus. El is felejtettem, hogy anyja is van a gyereknek 🙈
ma 15:08
 22/22 anonim ***** válasza:

Ott van a papíron, hogy 99,92%, hogy ő az apja. 100% akkor lenne, ha klónozták volna a gyereket.

Az az egy allél azért más, mert útközben mutálódnak is a gének, nem simán egy jön anyától, egy apától kész vagyunk, lépnek fel hibák is. (Ha valamilyen fontosabb génnél lép fel nagy hiba, abból lesznek a genetikai eredetű betegségek, amire a prena és társai tesztek szűrnek terhesség alatt.)

Maximum akkor lehetne a másik fickó az apa, ha ő a párod testvére, de leginkább egypetéjű iker testvére...

ma 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!