Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lassan két évesen mar "ciki"...

Lassan két évesen mar "ciki" a babakocsis séta?

Figyelt kérdés

Idezojel,mert nyilván ha nekünk jó senkinek semmi köze hozzá,de valahogy fel kellett tennem a kérdést, és jobb most nem jutott eszembe.

Aludni sosem aludt benne,de imád nézelődni. Most lesz két éves márciusban. Kis településen élünk,ahol semmi nincs. Sokszor az a program hogy a környék pár utcáján tologatom fel le ő meg nezeget. Megkaptam már páraktól,hogy nincs ennek a gyereknek lába?Tudom,senkinek semmi köze hozzá,és ha nekünk ez jó,miért ne,de kíváncsi lennék,van e másnál is akinek az ennyi idős gyereke még igényli a babakocsit?

UI: ha néha máshová megyünk,ott nincs el babakocsiban,akkor mászkálni szeret. De valamiért ez a faluban le fel korzozunk dolgot imádja. Mutogat is a babakocsirat sokszor,hogy menjünk. Néha sétálunk is csak úgy,de azt nem élvezi annyira. Egyébként imád futni,szaladni.

Ui2: elképzelheto hogy mire betölti a kettőt már ez sem fogja érdekelni,az elmúlt pár hónapban,hétben is rengeteget fejlődött sok mindneben.De most 23 hónaposan még ez van.

ma 10:16
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

De véleményt kérdeztél! Persze hogy akkord mindenki leírja hogy ő hogy gondolja. Most konkrétan szerintem senki nem kötött beléd csak leírtuk a véleményünket. Az is aki babakocsis az is aki nem.

Ennyire ne légy ugrás üzemmódban.

Amúgy nem tudom, lehet csak a környék más, de itt azért annyira nem jellemző a beszólogatás.

Mondjuk nálunk nem volt babakocsi, inkább hordozó. Mondjuk arra meg emlékszem egyszer valaki azt mondta hogy lóg mint egy zsák, ez nem jó. Elől és hátul is mindig jó nagyokat aludt. Meg így visszaemlékezve az elején én nem adtam neki vizet , anyatejes volt. Mindenhonnan azt hallgattam (még a páromtól is) , hogy de kell neki a víz, kell persze. Nem is adtam neki. A párom néha adott neki, de elenyésző mennyiség volt. Így visszagondolva babakorában több butaságot kellett hallgatnom. És igen, egyetértek nagyon lemerítő egy idő után. De viszont, sokkal könnyebb idegenektől hallgatni mint a családtól, legalábbis nekem biztos.

ma 12:07
 22/30 anonim ***** válasza:
64%
Ez még bőven belefér. Visszaszolnek valami durvabbat annak, aki megszol érte, aztán tudná, hol a helye.:D
ma 12:29
 23/30 A kérdező kommentje:

21 igen köszi mint mondtam csak épp belenéztem a válaszokba. Sajnos nincs se kisgyerekes ismerősöm,és nekem sincs több gyerekem. Kíváncsi voltam masnal hogy megy,stb. :)

Most fogunk megint egy körre kimenni,már mutogatta a babakocsit. Egész délelőtt fel le futkosott igazából rettenetesen aktív.

ma 13:17
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem ciki. Szerintem két és három éves kor között fokozatosan kell leszoktatni a babakocsiról. Nem számít, ki mit gondol. Mi pl kétéves korában a strandra vittünk babakocsit, mert jól elaludt benne. De lesz egy pont, amikor ő többet menne, mozogna, mellette pedig tolni kell a babakocsit, az rohadt fárasztó lesz neked, akkor érdemes abbahagyni.
ma 14:51
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Mióta jár a fiam nem babakocsizunk, de ennek csak az az oka, hogy vagy kocsival megyünk valahová, vagy olyan rövid távon mozgunk a városban, hogy semmi lelkierőm nincs/volt elővenni a babakocsit, egyszerűbb cipelni, ha elfárad.

De egyébként meg senkinek semmi köze hozzá, ha messzebbre sétálnánk, vagy értékelné a babakocsis városnézést, tuti vinném én is így (novemberben lett 2).

ma 15:05
 26/30 anonim ***** válasza:

18as. A triciklit tekeri, kormányoz közben és egy bicaj ülésen ül/egyensúlyozik, tartja a saját hátát.

Tényleg nem érzed a különbséget?

ma 15:22
 27/30 A kérdező kommentje:
Van egyébként kismotorja is,azt is nagyon szereti,azzal is rengeteget megyünk. A babakocsi ezen felül van. Van egy futó bicikli is azzal még nem barátkozott össze.
ma 15:31
 28/30 anonim ***** válasza:
48%

Abban nem erzem a kulonbseget, hogy beulteted valamibe, amit te tolsz, de a babakocsi az gaz.

Nekem csak ez a gaz, amugy nem erdekel ki mit csinal. :D

ma 15:38
 29/30 anonim válasza:
Azt tudom sok mindenről megosztóak a vélemények (cumi, hozzátáplálás, altatás), de megmondom őszintén ezen a kérdésen még sosem gondolkoztam. Ismerős gyermeke azt hiszem nagyjából ilyen 3 éves koráig, ha messzebb mentek (nem autóval), akkor hozta a babakocsit és ha a kislány elfáradt vagy álmos volt befeküdt a kocsiba. Egyszer például sétált bőven + játszótér, utánna feküdt be egy fél órára kb. Nem fordult meg a fejemben, hogy nagy lenne hozzá, hiszen még olyan kicsi ő is. Értem sok különben van egy 1 éves és egy közel 3 éves gyerkőc között de akkor is. Ez ilyen pláne ha egy gyerek szereti a kezdetektől, jókat nézelődik, emellett megvan neki a megfelelő mozgás akkor miért ne lehetne. Szerintem óvodás korig teljesen elfogadható, tehát biztos nem néznem furcsán.
ma 17:20
 30/30 anonim válasza:
Egyébként nekem, kihagytam 14 hónapos gyermekem van. Egy hónapja nagyjából megkaptam az egyik boltban, kérdezte egyik hölgy mennyi idős a kicsi, majd mikor közöltem, azt hitte idősebb, mert az ő gyermeke ekkor már ment mellette. Tehát van aki már rossz érzést akar kelteni, illetve megdöbben ilyen kicsi gyereknél is. Bár ez egyszer volt és rengeteget szoktunk menni, de nem kéne szerintem mindig összehasonlítgatni a gyerekeket, mintha baj lenne az egyikkel.
ma 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!